JOHANNA UTTERBERG - A SIMPEL FIVE TAG

Johanna Utterberg

A SIMPEL FIVE TAG

5 saker:
Du gjorde igår kväll: Stressade upp mig över fler övertidstimmar denna vecka (är så mentalt slut över att inte få ihop min egna tillvaro), publicerade en eller två bilder på instagram (förresten, följ gärna mig och mitt företag på @stylemood.se där!), fotograferade produkter, fick till ett grymt träningspass och pussades med sambon.

Du kan höra just nu: Tvn, datorsurrandet, bilarna utanför fönstret, vattenkokaren och någon som går uppför trapporna i trapphuset.

Du inte kan leva utan (matriella): Mobilen eftersom det är ett av mina främsta arbetsverktyg i mitt företagande, min kamera, mitt kontokort, vår säng och mina träningstigths som är skönast i världen.

Du ska göra nästa vecka: Nästa vecka SKA jag få ihop tid till lagerflytt- och sortering, jag måste spika in det en eller två av dagarna efter mina arbetspass. Ska även se till att ligga bättre i fas med min träning, produktfotograferingar, ha mer inspiration och prioritera effektfull företags-tid på allt jag ligger efter med, men utan att stressa.

Du helst äter: Tapas med en massa småplock i form av charkisar, ostar, mozzarella&tomat-sallad och annat smarrigt, medelhavs-wraps, vietnamesiska vårrullar (måste göras snart igen), hemmagjord pizza eller ceasar-sallad.

5 personer:
Du kan berätta allt för: Patrik, mina två närmaste vänner, mamma och pappa.
Du helst smsar med: Jag smsar helst med sambon vilket även är den jag smsar med mest, pappa eftersom han skriver så gulligt och avslutar varje sms med pusspuss, brorsan då vi kan spåra och hype:a totalt över sms samt mina vänner som mms:ar och öser på med emojis såklart. 
Du inte gillar: Jag gillar inte personer som skryter, trycker ner andra för att komma högre upp själva, folk som inte talar sanning, går bakom ryggen eller bara tar, tar och tar.
Du tycker om: Mina medmänniskor och de är betydligt fler än bara fem!
Du skulle vilja bjuda över på en middag: Anitha Schulman pga hennes genialiska kunskaper kring nätverkande och sociala medier, Lovisa Sandström aka Lofsan eftersom jag känner att vi delar samma sunda värderingar kring hälsa, Hannah Widell & Amanda Schulman då jag beundrar deras entreprenörskap och kreativa anda och Johanna Kajson för att få veta mer om bröllop- och evenemangsplanering. Alltså ett gäng coola kvinnor!
5 nej tack:
När det gäller klädesplagg: Höga strumpor, tjocka strumpbyxor, vida jeans, för korta klänningar och allt i scuba-material-väg.
I matväg: Tack artigt nej till ärtor, prinskorv, vitt bröd (oftast), bulgur och allt som kallas fullkornsris!
Till drycker: Läsk (har inte druckit läsk på snart 11 år), cider eftersom det är typ samma sak som läskeblask, oboy, tequila och mjölk.
I din inredning: Jag gillar inte för mycket färg, går inte väl med pasteller, tackar numera nej till silver och har helt gått över till guld/mässing, tycker inte om prydnadssaker i största allmänhet och skulle aldrig ta in färgen lila i min egen inredning.
När det kommer till personlighetsdrag: Person med drag som falskhet, spydighet, missunsamhet, bitterhet och snålhet kommer inte långt upp på min lista över favoritpersoner.
#1 - Netti Starby

Haha jag kan inte heller leva utan min mobil <3 Kramis

#2 - acinorev.blogg.se

Vilket roligt och intressant inlägg! :) Kram! ♡

#3 - SHANELLE

Intressant läsning, gillar din blogg - den är så fin!

#4 - Bella

Så kul att läsa! Åh, blev så sugen på hemmagjord pizza nu, haha.

#5 - NICOLE

Åh tapas är verkligen grejer det, bästa att sitta och plocka med smårätter :) Och vida jeans... haha. Det börjar ju komma mer och mer jag och känner att jag spyr ;D Haha. Så går man väl säkert i det om några år men fy nä, det är verkligen inte snyggt..

#6 - jessy

Jag sms:ar bara med mina föräldrar och jobb annars smsar jag aldrig föredrar ringa eller messenger! :)

#7 - elin

Sv: åh tack så mycket! Hoppas du får en fortsatt bra dag :)

#8 - Ida Lindborg ♡

vad roligt och läsa!!

#9 - Gabriella

Åh så roligt att läsa, älskar såna här inlägg!!

#10 - Amanda Jona [SPONTAN]

Alltså åh så kul att få läsa! Jag har alltid varit en silvermänniska men har faktiskt mer och mer börjat luta mig mot det guldiga hållet jag med :) Det är ju så fint!

#11 - jessy

- haha ja, glömmer till och med bort att svara på sms:en ibland för man är så van att svara bara på messenger xD

#12 - Tilda Barkselius

Jättekul att få läsa, älskar dessa listor :)

#13 - Days by Johanna

härliga 5 saker :)

Ja det behövs mer kärlek till folket :)

#14 - The Queenie

Haha min mobil är mitt allt med haha

#15 - Mirre - Sweetwords

jag dricker inte heller oboy och läsk och sådant, mår illa av det, samt jag smsar helst med BQ också =D

#16 - MALIN

Vilken rolig lista! Den snor jag gärna :) Kram

#17 - Ida

Åh vilken rolig lista att läsa fina du! <3

#18 - Mirjam Therese

Så kul att läsa dina svar! Jag hoppas att du har tid för mer företags-tid nästa vecka så att du slipper känna stress över övertid och annat :)

#19 - Dixi Wonderland

Jag älskar ärtor xD

#20 - Linda

Men gud så gott det lät med tapas, det måste jag laga hemma någondag :-)

#21 - Josse

Åh vad kul att läsa! :)

#22 - Angelica

Så härlig tag!

#23 - Pauline Hurtig

men så kul att läsa! :)

#24 - Carro

Härlig lista och älskar med tapas! :)

#25 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Sjukt bra tagg, så kul att få veta lite mer om dig även fast jag känner dig väl! :)

#26 - ♫♪ sandra

kul att läsa :)

#27 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Tapas så himlans gott :D