JOHANNA UTTERBERG - SPRING TAG

Johanna Utterberg

SPRING TAG

Tycker att vi firar in denna långhelg med en vårig lista som jag hittade inne hos fina Netti som ni hittar HÄR. Denna härliga fredag tillbringar vi efter en skön sovmorgon med hemmahäng innan middag ute ikväll tillsammans med Patriks familj. Så skönt att få tid att både varva ner och göra precis vad man vill.

Har våren börjat som du tänkt dig? Den kändes lite väl mörkt genom hela mars, men nu äntligen är hoppet tillbaka, dagarna är betydligt ljusare och längre, jag har haft rosé-premiär tidigt i år, livsglädjen är sto, inspirationen är tillbaka, jag känner lite medflyt, harmoni råder åtminstone mer och mer i min kropp istället för tyngden av stress och jag älskar tanken på att vi har det bästa framför oss!

Hur såg ditt liv ut förra våren? Väldigt annorlunda! Hade annat jobb och hade väl jobbat cirka 16 helger på raken, var genomtrött av överarbete och stress, hade noll harmoni och fokus, peppade mig själv genom att shoppa extra mycket och slita för att få åtminstone någon timme hit och dit till företagsjobb i veckan, var inte alls hälsosam eller snäll i mitt tänk mot min kropp. Jag såg inget slut på jobb och hade ångest för att ännu en sommar skulle passera då jag inte skulle få ha semester och ja, allt var inte en dans på rosor just då. Men jag slog om totalt under hösten efter att ha insett att jag är den enda som kan ändra livet till det jag själv vill leva och blev en sundare människa i både tanken och det fysiska då jag gick ner 10 kg, ändrade motionsvanor och liksom startade om, för min egen skull.

Hur hoppas du att våren blir i år? Det har varit soligt de senaste veckorna och jag hoppas att det fortsätter så, att temperaturen stiger ännu lite mer och att jag lyckas bibehålla om än inte förbättra min lycko-känsla ännu lite till. Jag och sambon har haft sån härlig start på året tillsammans vilket jag hoppas fortsätter, vi har varit i Stockholm två svängar, haft bra samspel i allt som behövts göras inom både jobb och privat och skrattat ännu lite extra än vad vi brukar, jag blir bara kärare ju mer tiden går! Sen hoppas jag också att sista tiden av våren för med sig mer företagsflyt och massor av beställningar!

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår? Då hoppas jag att jag är egen företagare på heltid och slipper vara i behov av anställningar, oroa mig kring ekonomin i stort bara för att jag inte riktigt nått nivån för att kunna klara mig helt på StyleMood, nått ännu ett steg framåt med bloggen, att jag och Patrik börjat kika på nytt och större boende och att jag ser fram emot sommaren lika mycket som jag gör i år! 

Vad är ditt vårplagg nummer ett? Min tunna trenchcoat är mitt vårplagg nummer 1 i år! Och mina vita sneakers räknas som ett av mina vårplagg förstås!

Hur förändras musiken du lyssnar på under våren? Såhär års så är det mer pop, mer pepp och rappare takter i musiken som gäller. Vårkänslorna är aldrig så härliga som när man sitter och dunkar musik extra högt i bilen, körandes på en landsväg samtidigt som solen skiner, vårens första varma dagar har passerat och man har solbrillorna på sig non stop. Det är najs!

Har du några särskilda vårprojekt på g? Årets vårprojekt har varit och är ännu, att återfå fokuset på min marknadsföring för företaget samt att verkligen se till att prioritera mig själv i mina beslut. Har även betat av ett projekt som var att flytta och gå igenom mitt huvudlager, så nu är det verkligen ordning och reda på allting i mina hyllor! Sen har jag en klassisk vårgrej om att pricka av årets första mjukglass förstås, det får man inte glömma!

Vad önskar du dig i vår? Önskar mig så mycket, men bara för att nämna några av de saker som står överst på vill-ha-listan så är det en grå sittpuff (med sammetstyg) till hallen, en stor spegel, en ullpläd, en drinkvagn i mässing/marmor, somriga blusar och en solbränna. 

Föredrar du våren eller hösten? Jag gillar både och! Våren eftersom allting lever upp igen, jag får (oftast) ny kraft, ljuset och att vi går mot sommaren, men även hösten för att då kommer lugnet, myset, te-tiden och den friska luften tillbaka.

Vem/vad är din vårförälskelse? Patrik förstås, som alltid. Och det var faktiskt just vid den här tiden för 7 år sedan som vi träffades för första gången (alltså omg vad vi börjar bli gamla när man tänker så) och sedan började umgås. Då var jag 16, trodde jag var odödlig, njöt av mina vildaste år, hade precis fått glasögon och ville bara att skolan skulle vara över. Och där var Patrik, två år äldre, den absolut snyggaste killen jag någonsin sett, som det kändes som jag känt hela livet och som fick hela min lilla värld att skakas om totalt när vi sågs. Jag lovar att det pirrade minst lika mycket i magen när jag tittade honom i ögonen första gången som det ännu gör idag.

Tre saker som stoppar vårkänslorna? Snö efter varma vårdagar, jobbstressen som varit och regn. 

Har du redan några sommarplaner? Att jag har! Ska ha livets bästa sommar har jag bestämt och med det menas att jag går av alla typer av anställningar den 30e maj, har bara prio på mig själv, kan jobba med StyleMood hela nätterna, ha lata stranddagar, passa in roliga saker med både familjen och Patrik när de har semester, njuta totalt, testa små härliga fik som öppnas upp här på ön under sommaren, få åka till Formex-mässan i augusti i företagssyfte och ha tid att må bra och träna. Det kommer bli så bra!

#1 - Netti Starby

Kul läsning och jättefina bilder. Glad påsk! <3 Kramis

#2 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vilken fin tagg :). Så roligt att läsa :)

#3 - Ida Lindborg ♡

Roligt att läsa!:D

#4 - Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Roligt att läsa alla dina svar!
Glad Påsk :)

#5 - jessy

Fina bilder :D

#6 - Mirre - Sweetwords

Ohh ett sådant här vårigt inlägg vill jag göra å =D

#7 - Sanna

Åh, den här vill jag också göra :) Så himla bra läsning, älskar listor när det blir bra läsning!

#8 - Carro

Vilken härlig lista, härliga bilder och så skönt att april bjudit på så mycket sol hittills :)

#9 - Carro

Vilken härlig lista, härliga bilder och så skönt att april bjudit på så mycket sol hittills :)

#10 - NICOLE

Våren är fantastisk :) Känns som många hittar ny livsglädje då :D Hoppas du har en fin långfredag! Kram

#11 - Tilda Barkselius

Åh så härlig lista!!

#12 - Tilda Barkselius

Åh så härlig lista!!

#13 - Ida

så härligt att läsa, kram fina du!! <3

#14 - Boel

Kul att läsa :D

#15 - Days by Johanna

Gillar du göra dessa tagsen :)

#16 - The Queens Diary

Oh jag lånar denna :D Länkar klart till dig :D

#17 - Elsa

Åh vilka fina bilder, och glad påsk!! :)

#18 - MALIN

Så härlig lista! Älskar våren! Kram

#19 - MALIN

Så härlig lista! Älskar våren! Kram

#20 - ullie

så roligt med såna där listor o ja gnäller alltid att ja inte hinner .. dåligt
ja ja nu önskar ja dej en fin fortsättning på påsken stor påsk kram

#21 - Emelie andersson

Vilken rolig lista, kanske snor den! :)

Svar: Absolut får du sno den men skriv gärna var du hittade listan :)
Johanna Utterberg

#22 - Josse

Så kul att läsa! Dina sommarplaner låter helt underbara! :)

#23 - Matilda Berlin

Såå kul att läsa! Jag håller alla mina tummar och tår för att du får köra ditt företag på heltid nästa år!! Kram fining <3

#24 - Bella

Så kul att läsa dina svar!

#25 - Elin

Men så roligt att läsa!!