JOHANNA UTTERBERG - A FEBRUARY TAG

Johanna Utterberg

A FEBRUARY TAG

Månadens färg: Dimmig mörkgrön, förstår ni hur jag menar då? Jag tänker på en mörkgrön ton som är lite blek och som mixas bra med naturliga färgskalor då den är lite jordig i sig. Har blivit helt fäst vid denna färgton och det är en av färgerna som jag plockat in lite nytt till företagets sortiment i, som ska bli så spännande att se längre fram i vår!

Månadens favorithändelse: Helt klart kryssningen som vi var iväg på med mina brorsorna, det var så himla rolig start på månaden! Sen har jag haft härliga händelser i form av att fått jobbat mer, färdigställt mitt första bokslut, mycket hemmamys, fått min första lön sen i oktober och fått vårkänslor under februari-månad.

Månadens dryck: Rosévin eftersom jag körde rosépremiär i helgen! När man dricker rosé är det banne mig vår hörrni, det håller ni väl med om?!

Månadens detalj: Smycken överlag tycker jag! Har shoppat lite nytt och varit ganska bra på att använda de smycken som jag redan har. Det är så himla fint med smyckesdetaljer som gör mycket för en outfit, så jag önskar att jag kan bli bättre på använda sånt även i vardagen.

Månadens accessoar: Helt klart mina brillor, jag har använt dem väldigt mycket denna månad då jag har jobbat mycket vid datorn och med papper. Inser mer och mer hur mycket jag behöver dem och vilken jäkla lättnad det är att ha dem på sig istället för att sitta och kisa sig igenom blogginlägg, fakturor och annat, hehe!

Månadens middag: Falafelwrapsen blev helt klart en hit hos mig, men middagen på kryssningen tog nog helt klart priset för det var verkligen utsökt! Sen var vi ute och käkade på Pinchos med Patriks syskon för någon vecka sen och det var också så gott! Mycket gott i februari alltså!

Månadens bästa inköp: Jag har gjort massa fynd under månaden och när vi var iväg i Stockholm och shoppade, men mina favoriter bland alla köp är helt klart min nya vårjacka och gympadojjs som ännu ska invigas!
Månadens upptäckt: Att bokslut är roligt när det går bra och allt blir rätt, mindre roligt när man ser att något är fel och inte förstår hur man ska rätta till det, hehe! Två andra upptäckter från månaden som snart har passerat, är att mina fötter har krymt till 36:or och att det är underbart med syskon!
Månadens projekt: Bokslutet helt klart och det känns som en sån bedrift att ha gjort det klart nu! Sen har jag haft som projekt att komma ikapp med produktfotograferingen och det har jag helt klart gjort, fotoinspirationen börjar verkligen komma tillbaka och det känns utvecklande med en massa nya bilder i arkivet. Dessutom har jag lagt en vår-order hos en av mina leverantörer och varit duktig på att prioritera min motion, vilket har varit små månadsprojekt i sig!
Månadens bästa beslut: Har inte fattat en massa beslut under februari tycker jag, mer än att spika vårens jobbplaner efter all upplärning och det känns himla bra, så att jag vet att jag får lite inkomst fram till sommaren!
Månadens längtan: Efter mer vårvärme! Vi har ju haft lite härliga vårdagar de senaste veckorna, så våren är på gång och jag hoppas att värmen kommer tidigt i år..
Månadens uppfyllda mål: Jag har uppfyllt målen på att uppnå minst 10 mils powerwalk under månaden och det har jag klarat av, samt att hålla upp instagramfeeden på min företagsprofil! Ska fortsätta jobba stenhårt med det! För övrigt har företagsmålen för månaden gått mindre bra, så det är bara på det igen!
#1 - Linda

Gud så gott det såg ut med rosevin!!

#2 - Carro

Rosé är absolut vår och sommar och jag längtar så efter fina vårdagar :)

#3 - Bella

Superfina bilder!

#4 - Matilda Berlin

Älskar verkligen att läsa dina taggar varje månad! =) <3

#5 - annelie

kul lista :D

#6 - Pauline Hurtig

så roligt att läsa dina sånna här inlägg :)

#7 - Therese

Härlig lista :)

#8 - Netti Starby

Vad kul med en månadsresumé och att det går bra med dina mål :-D Kramis

#9 - Dixi Wonderland

Dina tags är alltid så mysiga :)

#10 - Moa Kandelin

Längtar så till värmen med!

#11 - jessy

Så bra lista, får man sno? :D

#12 - My

Så roligt att läsa :D

#13 - Mirre - Sweetwords

Så kul att se återblick

#14 - elin

Sv: Ja det är ju alltid lika roligt och spännande att färga håret , men åh vilka fina bilder!! :)

#15 - Days by Johanna

Härlig tag. Ja nu kommer våren på riktigt!

#16 - Gabriella

Åh så roligt med kryssning!!

#17 - Jessica

Åååh har inte haft min rosepremiär än... Men nu är det vååår! Och älskar dessa små taggar du har, känns som att man får uppleva en liten del av ditt liv och tänkade då. :)

#18 - NICOLE

Förstår att kryssningen är något du tar med dig från den gångna månaden och skönt att bokslutet nu är klart! :D

#19 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Låter som en bra månad! Härligt med kryssning, det var längesen jag åkte på en sådan :)
Härligt att du klarade målet med uppfyllda power walks också :D

#20 - Maria

Kul lista

#21 - Tilda Barkselius

Jättehärlig lista!

#22 - Fanny

åh uppskattar verkligen såna här inlägg <3

#23 - Ida Lindborg ♡

åh vad roligt och läsa!

#24 - MALIN

Kul att läsa igenom :) Hoppas du är nöjd med din dag! Kram

#25 - Wilma

Älskar sånahär listor, så kul att läsa