JOHANNA UTTERBERG - JULY TAG

Johanna Utterberg

JULY TAG

Månadens färg: Marinblått och Royal Blue, har verkligen varit julis favoritfärg och den gör sig så fint i sommarljuset tycker jag. Förövrigt så är det en väldigt bra nyckelfärg som är lätt att ta in i hemmet och matcha med vitt, beige och mässing!

Månadens favorithändelse: Sambons semester självklart, det har varit så himla mysigt att få ha honom hemma och vi har gjort en massa. Fårö, släkthäng ute på Patriks familjs lantställe, middag hos mina föräldrar, grillkvällen hos våra vänner och mina tillfällen i Pop Up-butiken har varit lite extra härliga!

Månadens dryck: Rosé, kaffe och massor av vatten!

Månadens produkt hos StyleMood: Bomullsplädar och blomkrukor har jag sålt massvis av, men även lattemuggar, dricksglas och marmorbrädor har varit väldigt populära!

Månadens detalj: Vägghyllan som jag har fått in i sortimentet under juli-månad. Den är så jäkla snygg och stilfull på väggen, jag är väldigt glad att jag köpte en till oss själva också!
Månadens accessoar: Min nya klocka som ni ska få kika närmare på i ett annat inlägg!
Månadens middag: Känns som vi knappt lagat någon mat under juli. Tror vi har levt på att åka runt och käka överallt, vi har haft lyxen och varit bortbjudna, grillat när vi hängt ute med båten och käkat ute några gånger. I tisdagskväll hade vi dock besök här hemma och då bjöd vi på hemmagjord pizza i olika varianter, vilket blev supergott!
Månadens favoritpodd: Alex och Sigges podcast har varit bra, samt Fredagspodden och Veckans Bläcka. Är så glad för poddar som fortsätter gå på sommaren och inte tar sommaruppehåll!
Månadens bästa inköp: Vägghyllan och vattenmelon i mängder! Men för StyleMood's räkning så är det nog den nya ljushållare som precis anlänt till lagret, industripallar och flera stråkorgar.
Månadens upptäckt: Att det finns ett intresse för att StyleMood någon gång ska finnas i fysisk form och att jag alltså borde starta en riktig butik! Och att jag vill det, har fått mersmak nu!
Månadens projekt: Att starta up en pop up store för StyleMood och att pricka av alla semestergrejer som vi velat göra när Patrik varit ledig.
Månadens träningsövning: Powerwalks i mängder. Svettiga sådana i kvav värme!
Månadens bästa beslut: Att bibehålla tränings-rutinerna även om man går in i semester-mood, det har varit så jäkla skönt och ha något strukturerat att förhålla sig till medans dygnsrytmer och annat går bananas.
Månadens längtan: Jag har längtat efter att starta upp pop up:en samtidigt som jag har varit så nervös över att ingen skulle vilja komma och så har jag fortsatt sett fram emot när vi ska försöka hitta något nytt boende i höst.
Månadens tre bästa blogginlägg: Inlägget som jag skrev om "15 saker som jag älskar med sommaren", Fårö-inlägget med härliga bilder från när vi var där och inlägget efter öppnandet av pop up:en! Tack för alla era kommentarer och gillningar under månadens inlägg, blir så glad! 
Månadens uppfyllda mål: Att fortsätta träna, att sälja för x antal kronor och att leva life under semestern! Jag har gjort allting så bra och uppfyllt målen!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

#1 - Jessica Högberg

Vilket härligt inlägg!

#2 - Dixi Wonderland

Så jävla roligt att det gått så bra för dig med din pop up :D Älskar vaserna som du tagit in så det blir nog en till beställning för mig ;)

#3 - Pauline Hurtig

så kul att läsa! jag har mer och mer blått på mig nu, tror det blivit för att matcha Theodor som är så himla fin i blått :D

#4 - Bella

Så kul att läsa!

#5 - Netti Starby

Så mysigt att ni har semester tillsammans! <3 Kramis

#6 - Gabriella

Förstår att vägghylla var ett bra köp, såå himla snygg!! :D

#7 - NICOLE

Å, den här listan brukar vara härlig att läsa här - men undra om inte det här var årets hittills mysigaste?? :D juli verkar ha varit underbart <3

Svar: Åhh tack underbara Nicole för de fina orden! <3 Juli har varit underbar!
Johanna Utterberg

#8 - Emelie Andersson

Tänk att Juli snart är slut den också. Rolig tag :)

#9 - Linnea Kinis

kul lista! :D har också kört mycket powerwalks på senaste!

#10 - Asylmamma

Tycker det är så kul med dina företagsinlägg😍 Kan du inte skriva mer om dina tankar kring en fysisk butik? Jag är ju som sagt ett fan av företagssnack, haha 💕

Svar: Åh tack så mycket! 😍 Jag kan absolut försöka ordna ihop ett inlägg med mina tankar kring en fysisk butik! :) Håll utkik! 💕
Johanna Utterberg

#11 - ullie

bara att de där veckorna de är hemma de där älkslingarna sa bara vips så har han börjat jobba igen fattar inte 4 veck borta. men vi har myst ska väl tilläggas me

#12 - Carro

Så mycket positivt och vilken härlig semester ni haft tillsammans :)

#13 - Ramona

Men wow så spännande det vore om du fanns i fysisk form :) Då skulle jag komma nästa gång vi besöker ön <3 Kram vännen och ha det fint :)

#14 - Kattis

Vilket härligt inlägg, kul att så mycket går så bra!😀

#15 - jessy

Härligt inlägg :D

#16 - Carro

Hoppas du har en mysig söndag! :)

#17 - Days by Johanna

Härlig july tag, och härligt pop up butiken gett mer smak på en fyisk butik! :)

#18 - Amanda

Super kul lista<3