JOHANNA UTTERBERG - STYLEMOOD: COMING SOON

Johanna Utterberg

STYLEMOOD: COMING SOON
- Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se -
Nästa vecka kommer det trilla in lite snygga nyheter i webshopen och jag är så nöjd med det som komma skall! Mässingtrenden fortsätter och även naturfärgat, så jag har tagit in bambustegarna i sortimentet igen (hade dem tidigare i år) och laddat upp med fler straw baskets i olika storlekar! Dotty-vaserna från Broste Copenhagen har varit riktigt trendiga under våren, så nu när jag såg att den höga vasen kom in i vitt slog jag till och ser till att StyleMood får ha den i lager och valde till den runda varianten men i färgen blekrosa. Något annat som jag också tror kommer bli mäkta populär är den fantastiskt vackra ljushållaren i mässing/rosa (nummer 5 på bilden nedanför), det är redan min nya favorit! Nyheterna går redan nu att förbeställa i webshopen, vissa med 10% rabatt till och med, och då skickas de förstås så fort de anländer till mitt lager. Förutom de nya produkterna så finns det massor av annat att klicka hem, jag har ju faktiskt breddat mitt sortiment rejält bara de senaste månaderna och det är så kul att StyleMood utvecklas så pass bra at jag kan ta in nya varor så pass ofta som jag gör numera! Hoppas ni gillar nyheterna och varmt välkomna med beställningar direkt på www.stylemood.se!
1. Metallpall, 899 SEK / 2. Linneservett, 89 SEK / 3. Blomvas, 269 SEK (förbeställnings-pris) / 4. Blomvas Rund, 206 SEK (förbeställningspris) / 5. Ljushållare, 269 SEK / 6. Stråkorg S, 199 SEK / 7. Stråkorg M, 249 SEK / 8. Stråkorg L, 299 SEK / 9. Bambustege, 599 SEK (förbeställningspris)
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
#1 - MALIN

SÅ fina grejer! Älskar vaserna! Kram

#2 - Angelica

Vill mer eller mindre shoppa upp hela ditt sortiment!

#3 - Carro

Wow så mycket snyggt!!! :)

#4 - Linda

Åh så fina produkter, ska spana in !!

#5 - Mirre Sweetwords

Men oh så mycket snyggt som kommer

#6 - NICOLE

Å så mycket snyggt! 😍

#7 - Sarah

Va kul att ditt företag utvecklas :)

#8 - Netti Starby

Åh vilka fina nyheter! <3 Kramis

#9 - Bella

Så fint!

#10 - Ida Lindborg ♡

Så fint!

#11 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Gud vilka snygga saker, så ledsen att jag missade din andra helg! Men nästa gång kan jag inte missa din POP UP STORE! :)

Svar: Visst är dom, tack så mycket! Ingen fara, jag vet att du kommer om du får tillfälle och nu har jag öppet varje dag denna vecka som kommer :)
Johanna Utterberg

#12 - Days by Johanna

Så mycket fint :) nr 3 blev jag sugen på. Hur hög är den?

Svar: Tack snälla! :) Vasen är 20 cm hög, säg till om du undrar över något annat!
Johanna Utterberg

#13 - Amanda

Å vill ha allt<3

#14 - Kattis

Spännande att se alla nyheter!😀

#15 - Pauline Hurtig

älskar ljushållaren! du kan inte få tag på en rosenkvartsfat att sälja, dom är så fina men svåra att få tag på :( vill ha en haha

Svar: Ja visst är den vacker! :) Jag har kollat hos mina leverantörer men de verkar inte ha det i sortimentet, kanske kommer det framåt eftersom det är en trend som är på väg upp :)
Johanna Utterberg

#16 - jessy

Grymt :D