JOHANNA UTTERBERG - GOTLANDSTIPS: NORSTA AUREN FÅRÖ

Johanna Utterberg

GOTLANDSTIPS: NORSTA AUREN FÅRÖ
Tänk att en av mina absoluta favoritstränder i hela världen (då har jag ändå varit på ganska många runt om på jorden), ligger så nära så att jag kan komma dit på ca 45 minuter. På den här kilometerlånga vita stranden med härliga sanddyner har jag tillbringat ljuvliga sommardagar så länge jag kan minnas, vi åkte alltid dit minst en gång varje sommar med familjen eller pappas kusingäng och numera ser jag och brorsan till att göra det tillsammans varje år. Fårö överlag är en fantastisk plats och åker man till Gotlands så ska man ta sig en tur dit ut absolut och vill man ha det bästa strandtipset så är det Norsta Auren som ligger på norra delen av ön!
Som ni ser så är stranden både bred och lång, vattnet är långgrunt och igår spenderade jag och brorsan i princip hela måndagen just i en sandgrop precis här! Vi vågade inte känna på vattnet, men vi var väldigt överens om att det här var en sån perfekt tid på året att åka dit, turisterna har ännu inte kommit, färjekön är kort nästan hela tiden på dagen, man kunde stå själv och välja länge bland alla godsaker på bageriet Sylvis Döttrar som vi besökte på väg till stranden (ett Fårö-måste) och vi hade typ hela stranden för oss själva. Man måste uppleva detta för att förstå själv, men jag lovar att det är mer än fantastiskt! 
Vi hade gjort bagels med tomat och mozzarella-fyllning bland annat som vi hade med oss som lunchmacka och innan det startade vi stranddagen med frukost och morgonkaffe i en varsin solstol. Hur mysigt är det inte att ha packat en hel picknick-väska och bara få slå sig ner på sin favoritstrand?! Det är sommar det! Eftersom Norsta Auren är så lång (och bred) så finns det jämt gott om plats även under turistsäsong, vattnet brukar alltid ha en tendens att vara helt klart när man besöker stranden och stranden passar verkligen alla.
Norsta Auren nämns numera i var och varannan resetidning och det är inte för inte som stranden gör det! Den är unik. När ni ändå är på Fårö så vill jag tipsa om Sylvis Döttrar (bageri) som jag nämnde högre upp i inlägget och att ni passar på att gå på någon av sommarkonserterna som hålls i ladan på Stora Gåsemora Gård, helt amazing konsert-lokal! Jag är så solbränd från gårdagen, men det gör absolut ingenting då vi hade en sån fantastisk dag och Fårö levererade som vanligt! Är så glad för det.
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget, tack!
#1 - Amanda

Så härliga bilder och kul med tips! :)

#2 - Louise

Jättefina bilder :D

#3 - frida christina

Men åh vad underbart det såg ut!

#4 - Pauline Hurtig

vill verkligen besöka gotland någon gång!

Svar: JA det måste du göra!! :)
Johanna Utterberg

#5 - anneli

Men herregud vad vackert! Det ser helt magiskt ut!

#6 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så underbart det låter :). Fin plats :D. Härligt med lite bränna :)

#7 - Carro

Åh så vackert, vill så gärna åka till Gotland :)

Svar: Det tycker jag verkligen att du ska göra någon gång! :)
Johanna Utterberg

#8 - Jeanette

Men vilket bra tips! :) Tycker Gotland är otroligt fint och åker jag dit nu i sommar som det är planerat så ska jag absolut kolla in den här stranden :)

#9 - elin

Så härliga bilder!<3

#10 - Josse

Åh så fint!

#11 - Denise

Gotland är så himla fint! :)

#12 - Kamilla

Jag älskar Gotland och har varit där många gånger. Min favo strand är Åminne. Fårö är vackert men det är i Åminne mitt Gotlandshjärta finns. Tack för tipset..

Kram Kamilla

#13 - NICOLE

Åh så underbart, och att det är så nära :) Förstår att du spenderar lite tid där då och då under sommaren :D Det har jag ju också "hemma", lyxigt :) Kram

#14 - Sarah

Fårö e så himla fint o mysigt :)

#15 - Lorissa Lovebomb

Det här låter verkligen som såååå härlig sommarpepp! Imorgon går jag på semester och jag ser verkligen, veeeerkligen fram emot det <3

#16 - Amanda

Men vilka härliga bilder!:)

#17 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Hela Fårö är helt underbart ut! :) Ser så mysigt ut!

#18 - Gabriella

Åh det är ju såå mysigt där!!

#19 - elin

Hoppas du får en toppen bra kväll<3

#20 - Sanna

Åh vilken trevlig picknick! Kolla gärna in mina senaste inlägg också!

#21 - Dixi Wonderland

Du skulle dö om du såg de stränderna som vi har runt Värnen xD HAHAHHA alltså detta är ju STRAND det vi har är något smutsigt fult gult ja jag vet inte vad jag ska kalla det men jag känner att jag behöver åka till Gotland och fotografera :D

Svar: Haha är det så illa?! Ja, man har väl allt blivit bortskämd när man har såna här fantastiska stränder omkring sig! ;) Tycker absolut att du får ta dig en sväng till ön!
Johanna Utterberg

#22 - Marie Bergman

Har också varit där :) Såå fint!

#23 - Anna - Fotograf & Rovfågeltränare

Vilka härliga bilder, och jag tokälskar skylten! :D
Har läääänge velat åka till Gotland, och då får jag komma ihåg att besöka Fårö!
Ha det fint! :)

#24 - Meg

men wow, detta ser ju ut att vara vid medelhavet nånstans!!

#25 - JUNITJEJ

Underbara bilder!

#26 - Emiza

Fina bilder