JOHANNA UTTERBERG - 6 BRA PODDAR

Johanna Utterberg

6 BRA PODDAR
Fredagspodden: Min stora favoritpodd sen år tillbaka, det är min höjdpunkt på veckan att få lyssna på Fredagspodden och jag tycker så mycket om Hannah och Amanda som gör den! Beundrar dem väldigt mycket för allt de har lyckats med hitintills och för allt dem tar sig för, tycker de är så coola och nere på jorden i sina åsikter och tankar. Det här är en podd med tjej- och livspepp som handlar om allt mellan himmel och jord och därför tycker jag att det är så härlig och lyssna på, det känns som man är så närvarande i deras prat och det blir rent av ofta en skön terapistund när man lyssnar.
Lillelördag: En av de senaste poddarna som jag har börjat lyssna på och den bjuder både på det ena och det andra ur Ann Söderlund och Anitha Schulmans relationer, ifrågasättningar angående varför man agerar som man gör och den där äkta sanningen där de inte försöker vara några slags förebilder eller hjältar. Ser väldigt mycket upp till just det personlighetsdraget som de har fört med sig i podden, att de inte ska berätta att de är något mer än människor och delar därför med sig av mycket i sin renaste form.
Träningspodden: Den är så peppande, så vettig, så rolig och så bra! Det var faktiskt min kusin som tipsade mig om den och jag var lite motig först då jag tänkte att den skulle vara för träningsinriktad, men ack så fel jag hade och när jag väl började lyssna så kunde jag inte sluta. Träningspodden har verkligen allt en podd ska ha och jag tycker att både Lovisa Sandström aka Lofsan och Jessica Almenäs är så vettiga och sunda i sin inställning till träning och hälsa, vilket de framför grymt bra. I podden pratar de om allt från träningstips till vardagssnack och följer upp sina egna träningsutmaningar med både humor och glimten i ögat. Tips!
Pappapodden: Det här är en ny podd för mig och eftersom de har poddat sedan 2013 så ligger jag lite efter som "bara" har lyssnat på cirka 50 avsnitt, men jag gillar det jag hör starkt! Nisse och Manne, som driver Pappapodden blandar podden med allvar från en förälders betraktelser och funderingar med både humor, vettiga inslag, tips om vardagspusslet, små knep och bjuder på så mycket roliga historier från sina egna barn. Den ger utlopp till mycket garv!
Tvillingpodden: Även det här är en skrattpodd, oj vad jag kan skratta rakt ut ibland när jag lyssnar på Tvillingpodden! Samtidigt är det sån härlig girlpower i podden, det pratas mycket om vad de gjorde innan de bildade familj, hur de växte upp och om gamla pojkvänner, men också om allvarliga känslor, probem som uppstår i relationer och saker de är med om längs vägen. De känns som några i kompisgänget tycker jag, just bara för att det finns så mycket som man känner igen i det Jessica och Angelica pratar om.
Veckans Bläcka: Det är så häftigt och lyssna på hur Karin Bastin och Jennie Hammar pladdrar på om vardagen i LA, alltså drömmen! Eftersom jag har varit där så känner jag igen många av de olika områden de beskriver eller pratar om och det gör det hela såklart lite extra spännande, men de har mycket humor i sin podd dessutom! De pratar om hälsotrender som passerar i Hollywood, spaningar, olika fenomen och så blir det såklart en del prat om både kändisar och träning. Tycker att deras mix är väldigt härlig och det gör podden både rolig och intressant att lyssna på, så tips!
Tryck gärna på hjärtat om du gillar inlägget, tack!
#1 - linah%2520eva

bra tips!! <3

#2 - Tilda Barkselius

Har missat fler av dessa, tack!

#3 - MALIN

Vilka bra tips! Älskar själv att lyssna på poddar :) Kram

#4 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Har inte lyssnat på någon av dessa. Eller ja inte riktigt sant, jag har börjat lyssna men inte fastnat. Är nog mer för dokumentärer tror jag :)

#5 - ulllie

Antingen så är ja inget för poddar eller har ja inte kommit på det där att ha poddar än för det intresserar mej inte haha men ja vi e ju olika
Fin fredag söta du kramar

#6 - Matilda Berlin

Hur mycket ÄLSKAR vi inte veckans bläcka?? Tycker verkligen dom är så underbara att lyssna på =) Ha en underbar dag vännen <33

#7 - Netti Starby

Tack för tipsen fina du! <3 Kramis

#8 - Emelie Andersson

Kollar typ aldrig in det, har väl inte fastnat för det än men tack för tipsen iaf :) måste ju börja någonstans.

#9 - Dixi Wonderland

Hade inte min kompis varit så feg så hade jag älskat att spela in en podd med henne :D

#10 - Linda

Men gud vilka bra tips, precis vad jag behövde!! <3

#11 - Mirre - Sweetwords

Tack för tips

#12 - Pauline Hurtig

åh tack för tips, behöver lite nya till alla promenader, jag lyssnar på Therese och Zäta och p3dokumentär :)

#13 - NICOLE

Så många bra tips! =) Fredagspodden är toppen tycker jag :)

#14 - Photo by E M E R E L L A

Hoppas du gillade min video :)

Åh tack för tipset, behöver nya poddar att lyssna på :)

#15 - GoForFit

Superbra tips! :))

#16 - Carro

Tack för tipsen, har precis bestämt mig för att lyssna på poddar på dem dagliga promenaderna :)

#17 - freja

Tack för tips :)