JOHANNA UTTERBERG - 5 FAKTA OM MIG

Johanna Utterberg

5 FAKTA OM MIG
Blev ensam hemma hela onsdagskvällen och idag pga storbranden på sambons jobb här i Slite (samma fabrik som jag jobbat och städat på nu under våren.). Vaknade upp till en ledig torsdag med fortsatt direktiv från Gotlandspolisen att allmänheten ännu skulle hålla sig inomhus och så har läget varit hela dagen. Röken är nämligen giftig eftersom det är en plasthall som brunnit ner och vinden vände under morgonen så att röken kom in här över samhället. Men det var väl kanske lite tur och eftersom sambon fick åka tillbaka dit i morse så har jag passat på att ta tag i den enorma tvätthögen, städat lite och fotat produktbilder. Det känns så skönt och ha det gjort efter dagar med full rulle då man nästan förträngt alla såna där vardagssysslor i hemmet som måste göras! Nu hoppas jag sambon snart får komma hem så att vi kan få en mysig kväll tillsammans innan han går på helgens nattskift imorgonkväll.
Förresten, fina Nicole utmanade mig att presentera fem onödiga fakta om mig själv och nu har jag lyckats skrapa ihop fem, antagligen helt ointressant, fakta om mig själv som ni kan få läsa här nertill. Hoppas ni tycker att det är lite kul att få veta mer om mig!
- Jag är utbildad inom ekonomi och har examen som ekonomiassistent men har aldrig fått jobba inom detta. Dock har jag grundliga och otroligt bra kunskaper från den utbildningen som jag idag använder till mitt företagande när det gäller budgetering, marknadsföring, redovisning och bokföring.
- Jag har aldrig i mitt liv druckit en energidryck men jag har druckit kaffe sedan jag var 12 (alltså halva mitt liv eftersom jag senare i år blir 24)!
- Jag besökte under ett drygt års tid (2012-2013) 24 flygplatser runt om i världen (Nordamerika, Asien, Oceanien och Europa) varav flera av dem både 1-3 gånger. Jag gjorde min livs resa och åkte jorden runt själv, sen var det semester med familjen och kompisar, samt en Barcelona-tripp med mamma som var så härlig. Mitt intresse för att resa finns absolut kvar, men idag har jag lite andra prioriteringar och drömmer om annat som finns här på hemmaplan och karriärsmässigt.
- Jag har två piercingar (tragus och smiley), sex andra hål i öronen samt två tatueringar! Av piercingarna/hålen har jag tagit 5 stycken själv (smileyn i käften bland annat, haha).
- Jag har gärna ketchup på tacos och har haft detta sen jag var 7-8 år. Sambon tycker att detta är väldigt motbjudande så jag har inte det när vi käkar här hemma längre, men när han inte ser och när jag har tillfälle så tar jag det på tacosfyllningen!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
#1 - Emelie JS

Vad roligt att läsa!! :-)

#2 - Mirre

Ohh hehe neej inte ketchop på tacos, skratt. Samt skönt med egna dagar ibland så man får mer undanrensat

#3 - NICOLE

Ja usch för branden alltså.. :(( Det är otäckt, och speciellt när det kommer så nära. SV: Ja jag kan knappt beskriva hur skönt det är... en galen lättnad. Visst att jag kommer studera lite i höst med men det blir ju inte som nu - inget program. Så det känns lättare :)) Tusen tack för det! :D Kram

#4 - Norahsmamma

Åh vad kul att läsa om dig! iVlken resa du har gjort...kan du inte ta det i ett inlägg?

Svar: Tack snälla! Ja absolut, jag ska försöka klura ut något bra inlägg om min/mina resor :)
Johanna Utterberg

#5 - elin

Sv: Åh tack! Så roligt att få veta lite mer om dig!<3

#6 - Louise

Så coolt att du åkte jorden runt helt själv!:)

#7 - Alice Lindström

Roligt att läsa mer om dig :)

#8 - Days by Johanna

Tänkte på dig/er när jag hörde om branden. Trist :(

Kul och läsa dina onödiga fakta :)

#9 - ISA

OJ vad tidig du var med kaffe - imponerande!

#10 - MALIN

Oj! Jag har bara tre hål i öronen - inga piercingar eller tatueringar :) Kram

#11 - A M

Oj visste inte att du hade så många piercingar, nice!! Älskar! Det är snyggt!
sv: JA superkul, tack! :D
Kram

#12 - Lorissa Lovebomb

Ketchup på tacos gillar min make, och JAG tycker det är motbjudande, så HAN har slutat ha det, ääääntligen ;) Bara för min skull. Smiley är den snyggaste piercing jag vet :D :D

Svar: HAHAH heja honom vill jag skriva, men jag är också lika snäll som honom som slutar för MIN partners skull ;) Åh vad kul tack, det är verkligen riktigt snyggt!! :D
Johanna Utterberg

#13 - ullie

hi hi roligt med fem olika saker
oj hoppas allt gick bra med den giftiga röken rätt otäckt sånt där
Tack gulliga du det är jobbigt men ja kämpar på kramar

#14 - Hanna Karlsson

Kul att läsa om dig! Lite avis blir jag över att du bor på Gotland. Jag älskar den lilla ön!

Svar: Tack! Och det förstår jag, speciellt såhär års är ju Gotland fantastiskt!
Johanna Utterberg

#15 - Ramona

Vad skoj raring att få veta mer om dig :) Gillar verkligen sådana inlägg. Läste på nyheterna om branden och tänkte faktiskt på dig, tänkte skriva och kolla hur det var men glömde ;) Kram och ha en toppen fredag <3

#16 - Moa

Du är så himla vacker gumman. Vilken produktiv dag, men så trist att det började brinna? Var det anlagt? Wow vad du hqr rest så himla häftigt själv har jag bara rest inom europa. Ketchup på tacos haha ja du alla har vi våra fix ideer 😅 Önskar dig en underbar dag ♥️

Svar: Åh tack fina du <3 Ja, verkligen tråkigt och obehagligt med en sån brand! De ska reda ut vad som har hänt framöver, men misstänker inget brott enligt nyheterna. Hehe ja, jag har verkligen rest mycket och gjort det jag drömt om på vägen då. Men Europa är fint att resa inom också! Haha, ja inte så populärt hos sambon att jag vill ha det på, men man är ju knäpp ibland! :D Ha en underbar dag du också finis! ♥️
Johanna Utterberg

#17 - Linda

Åh vilken rolig läsning <33

#18 - Sara

Kul att läsa! Härligt att du får nytta av dina kunskaper från utbildningen i ditt företagande

#19 - Ellen Gräntz

Tyckte du fick ihop fem intressanta fakta ju! Sjukt modigt att göra vissa piercingar själv, det hade jag aldrig vågat haha :)

#20 - Dixi Wonderland

Wow vilken grym utbildning. Kan tänka mig att du får mycket användning av de kunskaperna inom företaget :D

#21 - Tilda Barkselius

Läskigt att ha fabriken så nära, skönt ändå att du kunde göra trevliga saker under dagen!

#22 - Pauline Hurtig

så roligt att läsa dina! hon utmanade mig med :D

#23 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Vilken rolig utmaning och väldigt spännande att läsa! Ganska farligt att hänga med mig, jag som alltid dricker energidryck nu för tiden, haha! :D Haha, Ketchup. Vad spännande! :)