JOHANNA UTTERBERG - STYLEMOOD: LONGING FOR NEW PRODUCTS

Johanna Utterberg

STYLEMOOD: LONGING FOR NEW PRODUCTS
- Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se -
Kan knappt bärga mig förrän det kommer in ett lass med nya produkter till webshopen och förhoppningvis kommer de nästa vecka och så fort jag har packat upp nyheterna så ska jag visa er kunder! Håller alla tummar och tår för att det inte ska bli mer förseningar på min leverans nu. Vissa av nyheterna går förresten att förbeställa redan nu i webshopen HÄR, så in och kika på dem och klicka hem era favoriter. Förbeställnings-varorna skickas sedan så fort de når mitt huvudlager! Har åtminstone kommit lite framåt i min sortering här på hemmalagret och det är nästan så man hittar nya favoriter varje gång, konstigt nog! Här nedanför ser ni några köksfavoriter ur sortimentet just nu. Välkommen att beställa direkt i webshopen på www.stylemood.se eller genom ett mail till info@stylemood.se. Blir så glad när jag får höra hur nöjda ni kunder är med era produkter, det får mig att växa flera centimeter!
Har redan från början när denna bräda kom in i mitt sortiment, haft en kärlek till produkter där sten möter trä, det finns något vackert med att mixa olika material och det blir magi just av den här kombon. Dessa brädor gör sig som en fin detalj i köket eller i dukningen och kostar 299 SEK. Kökshandduken kommer från varumärket Madam Stoltz, finns även i mörkgrått och är gjord i fin bomull med en prislapp på 89 SEK.Ostknivarna har vi själva här hemma i olika färger och dem dukas fram både var och varannan helg eftersom de gör sig så fina på frukost- eller ostbrickan! Priset per ostkniv är 79 SEK.
Plockade ytterligare lite längre ner i högen bland marmorbrädor och hittade denna här, som jag tycker är så fin! Den är lite bredare, har handtag och kostar 249 SEK. Denna modell av marmorbräda finns även i grön marmor och det är ju häftigt hur unika varje bit av marmorsten är, eftersom alla har olika mönster. Skärbrädan i acaciaträd kostar 299 SEK och rymmer mycket. Perfekt att duka fram inför en större frukostsittning med hela familjen då man kan få plats med flera saker på den! Så in på www.stylemood.se och hitta dina egna favoriter nu!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
#1 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Sjukt snyggt att trä möter sten! Är väldigt taggad för dom nya produkterna, hoppas dom kommer in i nästa vecka och att det inte blir mer försening! :)

#2 - Emma Hellström

Så mycket fint!!

#3 - J

Superfina verkligen!!

#4 - Dixi Wonderland

Älskar din nya header :D

#5 - elin

Mums så gott med advokado!

#6 - Linda

Åh, kul att se lite nya produkter. Ska definitivt besöka hemsidan!!! <3

#7 - Jennifer%20Queen

Jag älskar marmor :D

#8 - Mirre - Sweetwords

Ohh vad roligt att se vad det blir för nytt i webbshoppen, samt fint du gjort om i headern

#9 - Jeanette

Det där att blanda olika naturliga material är verkligen så himla fint! :) Älskar att blanda sten, trä och metall, dröminredning enligt mig

#10 - Boel

Åh så fin!

#11 - ullie

ja men det är så himla skoj med nyheter .
HA EN JÄTTE FIN FREDAG VA DU ÄN HITTAR PÅ

#12 - Days by Johanna

Måste vara riktigt härligt när nya produkter kommer in :)

#13 - Netti Starby

Åh vilka fina nyheter! <3 Kramis

#14 - mammansprinsessor

Så fin:) kramis

#15 - Jennifer%20Queen

Svar: Tack :D Ja smiley är jag med sugen på ;) Gjorde den ont?

#16 - Pauline Hurtig

älskar marmor!

#17 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så roligt :D. Så himla mycket fint :)

#18 - JUNITEJJ

Vilken fin marmorbräda!