JOHANNA UTTERBERG - february 2018

Johanna Utterberg

BYEBYE BLOGG.SE
Efter nästan 9 år på blogg.se tackar jag för mig och flyttar till min alldeles egna blogg, på www.johannautterberg.se. Jag har haft det bra och tryggt här men det är dags för nya utmaningar och större satsningar på mitt egna varumärke, jag vill utveckla mitt bloggande och därför väljer jag att ta steget ut bland möjligheterna. Så jag hoppas ni hänger med dit såklart och fortsätter peppa och läsa om mitt egna företagande, mina mål, framtidsvisioner och livsstil!
 
Välkomna till www.johannautterberg.se!
BUSINESS DINNER
Jag hade en jättetrevlig affärsmiddag ute på stan igårkväll tillsammans med min moster. Vi båda är företagare inom samma bransch eftersom vi båda håller på med inredning och har varsin butik, men med olika stil på våra varor och lägen. Väldigt bra, intressant och givande att ha någon så nära att kunna bolla hur man tänker, jämför sig och analyserar till exempel sociala medier och kundbeteenden som när folk handlar minst och när folk handlar mest. Vi började med afterworkmingel på ett ställe innan vi gick vidare till Eden Tapas och Bar för middag med massa smårätter (jättegod friterad brieost) och gott vin, samtidigt som vi tog igen allt som vi missat kring varandra, livet och framgångar sen vi sågs sist. Supermysigt!
Idag vaknade jag upp innan 05 och bara inte kunde somna om, så jag har suttit med mitt lilla sidoprojekt (ni kommer få reda på det och märka av det snart), varit ute på en powerwalk och redan druckit två koppar kaffe. Nu ska jag sätta mig och svara på alla era kommentarer och i eftermiddag får jag besök av min bästa vän och hennes två kiddoz. Ha en härlig torsdag!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!