JOHANNA UTTERBERG - FEM + JUST NU

Johanna Utterberg

FEM + JUST NU
Det är riktigt storm här på öjn idag och jag har faktiskt hållt mig inomhus hela dagen på grund av det. Snön har yrt och virat ner från himlen sedan lunchtid och det blåser så det knakar i fönster och hela byggnaden. Jag har i alla haft en väldigt bra dag där jag kunnat fokusera på uppsatserna som ska lämnas i veckan, det har varit tre stycken lite klurigare uppgifter och jag har lagt stor vikt på att formulera dem extra noggrannt för att tydliggöra min kunskap och förståelse tillsammans med mina reflektioner. Nu ska de bara korrekturläsas, rättas och få lite ny input innan jag kan skicka iväg dem och bara lägga fokus på mitt stora fördjupningsarbete i två veckor framåt. Det känns skönt! Passar på att bjuda på några plus från tankar som rör sig i mitt huvud just nu.
Jag känner mig idérik. Har såna tydliga planer på hur stylingen ska se ut i butiken i vår, idéer för fotograferingar och kommande produkter som ska stylas i bilder och inspiration till att skapa mina egna framgångsrika möjligheter. Allt det här skapar på något sätt ett lugn i mig, jag känner ett starkt förtroende för mig själv i mina beslut angående satsningar och allt det här tillsammans gör att jag känner sån frid inombords just nu.
+ Har bestämt en hel del av min nya leverantörs utbud och vad som ska komma in till StyleMood's sortiment med hjälp av Josefine igår. Jag handplockar mitt utbud till butiken och webshopen, på så sätt kan jag bibehålla en röd tråd på stilen bland produkterna och vara nogrann i att jag står bakom varenda produkt, dess design och mina noga utvalda varumärken.
+ Jag har bara en tredjedel kvar av första kursen så fort jag har skickat in mina tre uppsatser ikväll/imorgon. Det går med raketfart och jag kör megaintensivt, men det är till den fördel då det här är den allra svåraste kursen och jag vill göra mig redo för att ha huvudfokus på företaget så fort vårsäsongen drar igång när butiken öppnas igen. Därför också anledningen till att jag startade med den här kursen nu, för januari är den månad som jag helt enkelt har mest tid på året.
+ Imorgon är det bara exakt en månad kvar till vårens öppning och det längtar jag verkligen efter, inför det ska det stylas om och städas i butiken och de första leveranserna med vårnyheter kommer levereras inom 2-4 veckor! 
+ Det är bara 9 dagar kvar till studiebidrag! Från att ha haft noll i inkomst sen i juni så känns det allt bra fint när det faktiskt kommer in pengar på kontot. Klart man kan leva på sparkapital länge och jag är en jäkel på privatekonomi (eller att snåla om man hellre vill säga det), men nu känns det skönt att studiebidraget kan få mig att leva lite mer igen, åtminstone tills studierna är slut i december.
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
#1 - MALIN

Önskar att jag också kände mig idé-rik! Det gör så mycket! Kram

#2 - Pauline Hurtig

så härligt! :D

#3 - Netti Starby

Vad härligt att du har en massa idéer och förstår att du längtar till vårens öppning! :-D Kramis

#4 - Carro

Vilka härliga plus och här har vi också storm, men regn istället för snö. Ha en fin onsdag :)

#5 - Maria

Du är duktig med ditt pluggande. Hoppas uppsatsskrivandet går bra :)

#6 - Dixi Wonderland

Shit va duktig du är :D Fattar inte hur du får ihop tiden xD Och kul med inkomst! Jag vet precis hur det är att leva på små summor månad till månad. Nu detta året hoppas jag kunna få ut en bra lön. Tror inte folk förstår hur lite man får ut som företagare då över hälften går till skatt eller andra avgifter :(

Svar: Tack snälla, det är kämpigt med det går! :D Ja äntligen lite pengar känns som, även om det bara är ett litet bidrag! Hoppas också kunna ta ut mer, eller ja liksom kunna ta ut en liten lön efter allt slit. Nej, tror inte heller folk är medvetna om hur mycket man faktiskt betalar i skatt och avgifter, och hur lite man får ut när man väl får ut något. :(
Johanna Utterberg

#7 - Carro

Hoppas stormen är borta och att snön lagt sig fint :)

#8 - Sussi

Underbar känsla med frid inombords :)
Så skönt att det äntligen avtagit det där blåsandet. Med tanke på att många flyg ställdes in, det vill man ju inte riktigt råka ut för när man ska ut och resa..
Kram

#9 - Petra

Så härligt med massa idéer ,ja storm och snöstorm o allt vad det heter är det här oxå ,blev tvära kast från värmen i Vietnam hem tilll Sverige 😜Kram

#10 - Annie

Vilka härliga punkter! Du är så inspirerande tycker jag ;)
Bra gjort med uppsatserna! :)

Kram!

#11 - My

Skönt att du fått så mycket gjort på uppsatserna!! Har också haft en riktig pluggdag idag :)

#12 - NICOLE

Så härligt att bara kunna stanna inne när vinden och stormen viner där ute :) Härliga punkter också! :) Kram

#13 - Linnea Gustavsson

Så härligt :)

#14 - Amanda

Så roligt inlägg, låter som mycket bra! Så härligt att du är så idérik just nu<3

#15 - Gabriella

Skönt att snart vara klar med första kursen!!