JOHANNA UTTERBERG - february 2016

Johanna Utterberg

FEBRUARY TAG
Nu var det dags för en ny lista tycker jag och jag har en liten fundering på att köra denna i slutet av varje månad, eftersom den är både rolig och de flesta sakerna varierar ändå månad från månad. Vad tror ni om det?
 
Månadens färg: Blekrosa, helt utan tvekan! Jag beställde ju in lite produkter till min webshop i det som skulle komma och bli vårens färg, och nu är jag helt förälskad i den! Gillar den bara mer och mer när jag ser den, så jag vill ju själv behålla dessa vackra necessärer från min webshop.
 
Månadens citat: "Det är okej att inte va okej hela tiden". En sån period i livet har det varit och kan inte känna att något annat än just dessa ord faktiskt stämmer in. Som farfar sa när jag fyllde vuxen, solen kommer inte skina varje dag och det är ju lite av samma mening som i citatet att ibland få känna sig annat än okej.
 
Månadens favorithändelse: Våra frasiga våffelfrukostar som jag och sambon hade i början av månaden, samt att jag fick första leveransen från min nya leverantör Broste Copenhagen!
 
Månadens te: Har nog bara druckit två koppar te under månaden, varav den ena nu på morgonen till min avokadomacka, och det var med chai-smak, så den får det bli!
 
Månadens detalj: Kaktusar i alla storlekar och former, samt andra gröna växter. Har haft stort fokus på det här hemma och köpt på mig mer än jag behöver bara för att få ha lite grönt och fint i hörnen.
 
Månadens accessoar: Mitt nya halsband som har en tag av både min och Patriks första bokstav. Är riktigt nöjd med det.
 
Månadens låt: Har mest lyssnat på gamla dängor, men annars tycker jag om hela Ronan Keatings nya album! 
 
Månadens projekt: Att få ihop vardag med extrapass med företagsjobb och roligheter. Ska fortsätta jobba på det!