JOHANNA UTTERBERG - july 2016

Johanna Utterberg

JULY TAG

Månadens färg: Beige. Jag har äntligen vågat gå loss och köpa lite detaljer i just beige. Frågar ni Emmie så har jag tjatat alldeles för mycket om beige i bloggen senaste månaderna, men jag tänker fortsätta, haha! Naturlig färg är helt enkelt något som nu faller mig så himla bra in i smaken och jag tycker att det är så vackert.

Månadens favorithändelse: Några kvällar ute hos mamma och pappa har jag/vi hunnit med och det har varit himla mysigt. Även att vi hunnit träffa släktingar som varit nere på ön har varit kul, vi hade en himla trevlig kväll ute på stan på nya Pinchos med vänner, att jag fått in nya grejer i sortimentet, strandhäng med Josse och Mio och planerandet inför julsortimentet.

Månadens dryck: Det får bli kaffet, jag hade aldrig klarat denna månads jobbpass utan det där kaffet för det har varit så tunga pass och jag har behövt tanka på med koffein flera gånger om dagen.

Månadens detalj: Vår nya ljushållare med handtag och rosa ljus från min mosters butik (Butik Landa), tyckte den blev så himla fin på soffbordet och gillar att det är färg på ljuset, och inte bara helt vitt.

Månadens accessoar: Så svårt att komma på någon från denna månad, men får väl säga att headsetet har varit min främsta accessoar denna månad då jag konstant lyssnat på poddar. Bästa tidsfördrivet när man diskar, lagar mat, är och handlar, kör bil med mera! Jag lyssnar ju på så många och älskar när fredagarna kommer då jag vet att jag har minst två nya avsnitt att lyssna på.

Månadens middag: Våra hämtmiddagar från thaien har varit riktigt najsiga och goda när vi inte orkat laga middag, men det som tar hem priset som månadens bästa är helt klart kvällen på Pinchos. Underbara saker med fantastiska smaker åt vi, jag rekommenderar det verkligen!

Månadens bästa inköp: Mitt guldiga ananasfat och den där sjögräs-korgen som ni säkert sett på några av mina bilder tillsammans med StyleMood´s nya pläd (som förövrigt också är ett av månadens bästa inköp för StyleMood´s räkning)! Så nöjd med dessa detaljer till hemmet.

Månadens upptäckt: Att jag blivit en gnällkärring! Fy farao för detta fenomen, att man inte gör annat än att klagar och är som så många andra som man säger att man aldrig skulle bli, men den här månaden har verkligen tagit mig utanför mig själv och satt mig i en ond spiral. Det bästa är ju att jag nu kommit till insikt med det, att sambon hjälpt mig att förstå att jag faktiskt inte trivs i vissa miljöer där jag bara mår dåligt istället och att det då påverkar hela mitt sätt väldigt mycket. Nu vet jag vad jag ska göra åt saken och tänker på vad jag säger när jag pratar (det får liksom inte bara komma ut en massa gnäll, ingen kommer vilja umgås med mig då, någonsin), och då har jag känt att jag har varit betydligt trevligare och mer mig själv den senaste veckan. Jag är alltså på rätt spår snart igen!

Månadens projekt: Har varit att överleva turism-rekordet på denna ö och att jobba i ett ständigt kaos med press och stress. Det har varit tufft.