JOHANNA UTTERBERG - SO EASY TO SMILE

Johanna Utterberg

SO EASY TO SMILE
En hel vecka sen jag var ledig sist, så det är riktigt skönt att bara spendera dagen här hemma. Tyvärr så är inte vädret det bästa, undrar varför sommaren inte riktigt vill infinna sig på rätt sätt utan istället måste innehålla en massa regn och mulna dagar? HALLÅ SOLEN, jag anropar dig!

Förövrigt så var jag på en riktigt trevlig och mysig kickoff med jobbet igår. Först var det tävlingar och sedan åt alla tillsammans, innan mitt "gäng" begav sig vidare till Bolaget, smuttade på vin och pratade. Trivs så bra med mina arbetskollegor, allting är så okomplicerat. På söndag börjar den riktiga turistsäsongen, så nu är det full fart några veckor innan högsäsongen lugnar ner sig!

Kickoff med jobbet igår, så trevligt


#1 - Felicia

Idag var solen framme<3

puss

#2 - Jasmin - The dream of being famous!

Hej hur har sommarlovet varit hittills?? :)

(detta har inte något med frågan att göra) Du kanske kommer strunta i detta nu men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg?

Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar på frågan! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

#3 - Amanda

Följa varandra via bloglovin? :)