JOHANNA UTTERBERG - C9 - RESULTAT

Johanna Utterberg

C9 - RESULTAT
- Sponsrat inlägg-
 
I MADE IT! Nu är min C9-utmaning över och jag tänkte berätta om mina resultat och göra en liten enkel sammanfattning. Det har gått över förväntan och jag är jättenöjd med mina resultat. Det har varit enklare än jag trodde att det skulle vara, det har varit himla bra att fritt kunna käka från fria listan under alla dagarna mellan måltiderna och jag har tyckt att recepten för middags-målen har varit så goda. Det ända jag har haft såååånt sug efter är kaffe och det har jag haft sen dag ett, så det var riktigt härligt att unna sig en god kopp morgonkaffe i morse. Men fyfan ja, jag rekommenderar verkligen alla att göra den här, den passar alla och du ska se det som en hjälp till att komma in i en hälsosammare livsstil, för Change 9 ändrar ditt tänk kring kost och motion.
 
Fördelar: Enkelt med tydligt och färdigt kostschema att hålla sig efter, inga konstigheter eller måsten på att du ska träna femton hårda träningspass i veckan (jag är nämligen inte så träningsmotiverad) utan det är enkla promenader i 30 minuter som gäller!

Nackdelar: Mina smaklökar tyckte väl inte att smakerna var toppen, men vad är det jämfört med dess funktion och hjälp till att bli hälsosammare under endast nio dagars tid? Jag beställde boxen med vaniljsmak, men den går även att beställa i choklad.

Resultat känslomässigt: Som jag sagt förut så känner jag mig piggare, som om jag har mer ork, starkare inombords och även jäkligt lättad. Jag tycker att jag strålar och jag känner mig vackrare än någonsin, vilket stärker mig något enormt.

Resultat mått & vikt: Här har inte mitt fokus legat, för jag har tänkt mer på att jag ska känna mig piggare, orka leva ett helt liv i min kropp och få ett bättre välbefinnande den vägen, men jag häpnar av resultaten kring detta område ändå. Det är en ren bonus! Totalt har jag minskar 38,5 cm under dessa dagar! TRETTIOÅTTA OCH EN HALV CENTIMETER!!! Av dessa så är 10 cm från mitt midjemått, jag har alltså fått fram en midja som jag aldrig har haft tidigare, vilket glädjer mig. Vikten har gått från 60 kg till 56 kg, alltså minus fyra kilo på nio dagar! Jag har aldrig i mitt vuxna liv legat under 60 kilo, men nu gör jag det och det är just det där "fluffet" och att jag inte längre känner mig svullen som försvunnit.
 
Intresserad av att köra C9?! Beställ en box av mig och kickstarta din kropp till ett hälsosammare du! Du får dessutom bra pris på F1-boxen om du väljer att beställa den samtidigt för att direkt kunna köra uppföljningen efter C9, om du beställer innan 1/10. Kan du så kan jag! Och jag kommer hjälpa dig längs vägen! MAILA MIG PÅ INFO@STYLEMOOD.SE.
 
Så gott och unna sig en lyxfrulle i sängen i morse efter en kall powerwalk.

 
#1 - Henrik Olsson

En promenad på 30 minuter varje dag kan också göra underverk för kroppen! :)

Om alla gjort så hade fler människor mått bättre! Att köra stenhårt på gymmet är inte ett krav för att må bra! :)

#2 - Caroline

Vad kul att läsa :)

#3 - FrökenTV, bloggen om tv och film

intressant inlägg :D gillas

#4 - Marie

Oh vad roligt, vad duktig du är, bra jobbat, hur lång är du? Samt gott det där såg ut

#5 - linah

mums!

#6 - Jeanette

Men åh vad spännande och roligt det låter! :) Och vad härligt att du fått så bra resultat :) Är verkligen så galet sugen på att testa på C9 nu

#7 - jessy

Grymt jobbat! :)

#8 - Sarah

Va najs att de funka så bra :)

#9 - Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Tjoho heja dig! 👏🏼🌸

#10 - Amanda

Okej efter dom där resultaten så känner jag mig faktiskt taggad på att prova snart.. Vad kostar det? Helt galet vad nio dagar kan göra ändå!! :D kram

#11 - Days by Johanna

Bra jobbat!

Ja cancer är ett jäkla skit!

#12 - NICOLE

Å så roligt att läsa om det här och vad kul att du är nöjd :D Höll på att beställa detta i våras men det var ingen bra tidpunkt för mig då, men får ta upp de tankarna nu igen =)

#13 - Angelix

Vad god din frukost ser ut!!

#14 - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Kul att du var nöjd med detta :). Alltid roligt när man hittat något för sig :D

#15 - Tuva Björnwall

Intressant att läsa :D

#16 - Gabriella

Åh så roligt med resultat, och skönt att du känner dig piggare!!

#17 - Malin Thorell ♔

Vad roligt att det funkade bra för dig :D

#18 - T e r e s e F l i n t h

Åh vad roligt med resultat!! Vill nästan testa, hmm..

sv: Åh tack så mycket!!
Kramis

#19 - MALIN

MEN WOW, vad duktig du är! Bra jobbat! Kram

#20 - Linda

Gud så roligt att läsa :-)

#21 - Netti Starby

Vad kul att det går så himla bra och jättebra jobbat av dig! :-D Kramis

#22 - Amanda Jona [SPONTAN]

Härligt att det fungerade så bra! :D

#23 - Nettan

Va kul att du är nöjd :D :D

#24 - Mirre

Det ska du vara, bra jobbat. Jag är också nöjd nu, nu ska man bara hålla sig kvar där hihi. Ja hur sådana blåsor gör sååååå ont