JOHANNA UTTERBERG - F15 RESULTAT

Johanna Utterberg

F15 RESULTAT
- I samarbete med min egen Forever-verksamhet. - 
Fyfan vad jag är bra!! Ni är säkert några som är nyfikna på F15-utmaningen jag körde och dess resultat. Jag är supernöjd med upplägget och 15 dagar är perfekt längd för att skapa hållbara rutiner. Dessutom så är träningsupplägget så grymt bra, det är varvat styrka, kondition och yoga, och dessa program med övningar finns alltså helt kompletta och färdiga att följa i häftet som medföljer i F15-boxen. F15 är också utformat så att det finns i tre olika svårighetsgrader, är man helt ny inom träning och vill ha ett lättare program så finns det, sen finns det för de som redan är igång med sin träning och även ett mer avancerat program för den som verkligen vill ha något att bita i. Recepten är underbara (som ni vet så hittade jag ju medelhavswrapsen ur mitt häfte under utmaningen) och det finns mycket att välja på för både frukost, mellanmål, lunch och middag. Utöver dessa fyra måltider per dag så tar man alltså de kosttillskott som medföljer i boxen, vilket är Aloe Vera Gel, Forever Therm och Forever Fiber. Grym box att få till träningsfokuset med!
Resultat: Armarna känner jag framför allt att jag blivit starkare i, då jag idag klarar av att göra 20 armhävningar utan att vila emellan, vilket var så länge sen jag gjorde sist! Jag har dessutom powerwalkat cirka 12 mil de senaste 24 dagarna, så klart att det har givit resultat på min fettmassa på kroppen och det känns bra, speciellt då jag samtidigt jobbat med en del bålstabilitets-styrka. Ökat på med kunskap om hur just min kropp fungerar och vad jag mår bra av, vilket gör att jag absolut ska fortsätta i samma spår. Jag tänker även fortsätta dricka mycket mer vatten om dagarna för det mår min kropp, hy och även mage bra av, vilket jag verkligen har märkt efter detta egoboostande och jag tar med mig många av recepten för framtiden! Ska inte heller sluta dricka Aloe Vera Gel, för det är verkligen något som jag upplever gör underverk för kroppen. Dessutom har jag fått bort sötsuget ännu mer och dragit ner otroligt mycket på salt och upptäckt hur jag kan smaksätta maten på andra sätt.
Psykiskt: Jag känner mig friskare, snyggare och mer hälsosam som människa. Jag mår väldigt bra och trivs i de rutiner som jag fått genom att följa dessa kost- och motionsscheman under 24 dagar med både C9 och F15. 
Fyskiskt: Starkare! Jag är mycket starkare nu, även om det bara har gått 15 dagar så har jag slimmat till mig ganska mycket efter övningarna och orkar mer än innan, vilket jag framför allt märker när jag gör övningar där jag ska jobba med tyngden av min egen kropp.
Måttresultat: - 28,5 cm. (Höll på att sätta i halsen nu, för jävlar vilken skillnad! Har inte känt så, utan snarare att det gått åt andra hållet då jag jobbat med styrketräning och förbättrat muskelmassan. Men pepp, så jäkla kul med resultat!) Vågen har jag inte ens tittat på, den är oväsentlig för mig, då jag i huvudsak har velat forma kroppen mer. Såhär såg resultaten ut på respektive kroppsdel: midja - 7 cm, lår - 4 cm, bröst - 10 cm, höft - 5 cm, arm - 1,5 cm och vad - 1 cm.
Totalt med både C9 och F15 har jag minskat 51,5 cm (!!) på olika ställen på kroppen under dessa 24 dagar, jag är så grymt nöjd och motiverad till att fortsätta min hälsoresa! Jag älskar dessutom kombinationen av att först köra C9 och direkt efter fortsätta med F15, är så glad över beslutet över att göra det och att jag bitit ihop och klarat av utmaningen utan något som helst fusk. Det var värt alla 24 dagar trots att det innebar en hel del kämpande! Jag rekommenderar ALLA att köra koncepten från dessa boxar, man kan göra dem en och var för sig eller som jag gjorde, båda två direkt efter varandra.
Beställ din egen C9-box och/eller din F15-box av mig på info@stylemood.se eller i ett meddelande till mig här i en kommentar eller på Facebook! Jag har specialerbjudande februari ut om man beställer båda boxarna samtidigt! Kan jag så kan du! 
#1 - Linda

Gud så roligt att läsa <33

#2 - NICOLE

Fantastiskt resultat, du är så duktig :D Heja dig! Kram

#3 - ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så spännande det låter :)

#4 - Maria

Låter spännande
Maria

#5 - Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Grym du är!! :)
Blir så peppad på att köra igång själv nästa månad :D

#6 - Josse

Vad duktig du är!!

#7 - Matilda Berlin

Du är ju så jäkla grym kvinna! Heeelt fantastiska resultat ju =) Kram finaste <3

Svar: Åhh tack så jättemycket Matilda!! :) Är suuuuupernöjd!! Kram <3
Johanna Utterberg

#8 - Carro

Wow vilket häftigt resultat! Grymt jobbat! :)

#9 - Emelie Andersson

så fin du är! :)

#10 - Pauline Hurtig

Härligt!!

#11 - Pauline Hurtig

Härligt!!

#12 - Sanna

Heja dig! Vad skönt att det har fungerat så bra!

#13 - Moa

Toppen bra jobbat!!

#14 - Mirre - Sweetwords

Härligt grymt jobbat

#15 - Beatrice Jakobsson - Fotograf

SHIT VAD DU ÄR DUKTIG!!!! Vet inte vad jag ska säga, du är verkligen grym och du har lyckas så bra med detta! <3

Svar: TACK FÖR ATT DU ÄR SOM DU ÄR MIN BÄSTA VÄN, älskar dig för det och för att du peppar mig och unnar mig att lyckas i livet!!! <3
Johanna Utterberg

#16 - Ida

Kul med resultat ju!! :)

#17 - Terese Flinth

Åh sååå duktig fina du!! Så himla roligt att du fått resultat också!!

sv: Ja ellerhur! Så smart!
Kramis

#18 - ajlimullersandvik.blogg.se

du är såååå cool!! :D

#19 - Netti Starby

Vad duktig du är och bra jobbat! :-D Kramis

#20 - tess

Har varit grymt nyfiken på att testa. Men tyckte att det var så himla mycket pengar.

#21 - MALIN

WOW, vad duktig du är! Grymt bra jobbat! Kram

#22 - Gabriella

Sååå himla bra jobbat!!

#23 - Photo by E M E R E L L A

Åh vilken fin bild på dig tjejen :)

Kolla gärna in min senaste youtube video och tryck till vad du tycker :) Annars så hoppas jag att din helg har varit toppen :)

#24 - Jessica

Men WOW, vilket resultat! Vad grym du är!!