JOHANNA UTTERBERG - JANUARY TAG

Johanna Utterberg

JANUARY TAG

Månadens färg: Vitt har varit månadens färg, jag har velat ha ljust och fräscht här hemma som en nystart efter decembers guldiga och glittrande månad.

Månadens favorithändelse: Att jag har fått jobb och att jag har klarat av en sockerfri månad med ganaska strikt kost- och träningsschema med bravur, samt alla beställningar jag har haft under månaden trots att januari är en depp-månad när det kommer till försäljningsbranschen. Dessutom är jag ju jäkligt nöjd att ha lanserat min/StyleMoods första egna produktkatalog!

Månadens dryck: Vatten. Har druckit så mycket vatten i både C9- och F15-utmaningen, vilket jag verkligen är dålig på annars. Men oj vilken skillnad det gör för mättnadskänslan över dagen, för hyn och för den torra vinterhuden som jag brukar ha! Bra vätskebalans är viktigt alltså och då är ju vatten det renaste man kan dricka.

Månadens detalj: Marmorbrädan. Har tagit en hel del kort sen jag fick hem den senaste marmor-leveransen här om veckan och det har blivit en massa bilder där marmorbrädan finns med som en detalj!
Månadens accessoar: Jag har ju inte direkt haft en piffig månad där jag har klätt upp mig någonting, så jag min accessoar får helt enkelt bli mitt silvriga halsband med bokstavs-taggar för både mitt och Patriks namn. Älskar det och bär det varje dag runt halsen.
Månadens middag: Medelhavswraps utan tvekan, oj vad jag har njutit av dem under de senaste två veckorna och det lär jag fortsätta med under våren för det har varit så gott!
Månadens bästa inköp: Jag har snålat på shoppingutgifterna, men tror att mitt bästa inköp kommer vara de nya byxorna som jag unnade mig att klicka hem här om dagen (och som borde landa i brevinkastet idag?) som belöning för senaste halvårets slit kring att nå min målvikt, att jag börjat jobba igen och för att jag är så jäkla glad över att ha lyckats över förväntan med min januariförsäljning för StyleMood. Belöning är viktigt hörrni!
Månadens upptäckt: Att bland det bästa man kan göra för sig själv är att alltid fortsätta samla erfarenhet och kunskap. Testa nya saker, lära sig sånt man inte kan och ständigt utveckla sig själv!
Månadens projekt: Ett litet, än så länge hemligt projekt, som jag och brorsan håller på med, men återkommer mer om det längre fram! Stay tuned!
Månadens bästa beslut: Att tacka ja till första bästa vikariat, för ja det blev ju jäkligt bra! Och såklart att köra 24 dagars ego-boost och genomföra både C9 och F15, känner mig verkligen så stärkt, driven och redo att fortsätta min hälsoresa!
Månadens längtan: Januari-längtan har varit längtan efter våren såklart, jag vet att den inte kommer ännu men vi har haft dagar då det har känts som om det är vår i luften och det har varit riktigt härligt! Dessutom längtar jag väldigt mycket till vår mini-semester på fastlandet i några dygn som snart kommer!
Månadens uppfyllda mål: Få ett jobb, och jiihaa, det känns superkul med lite nya erfarenheter! Att klara av både C9 och F15 på 24 dagar (dock har jag ännu två dagar kvar, men jag kan nog gott och väl säga att det fixar jag utan problem!). Det har alltså varit utrensning av kroppen, lite styrke-uppbyggnad, massa powerwalks (har traskat över 12 mil), nyttiga måltider och en massa armhävningar i en helt socker- och alkohol-fri period. Grym kropps-boost av mig själv och nu när jag har kickat igång 2017 såhär bra så ska det bli ett grymt år!
#1 - Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Kul att läsa alla dina svar <3

#2 - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Vilken härlig månad :). Tycker januari har varit fin i år :)

#3 - ajlimullersandvik.blogg.se

du är så bra, heja dig - fantastiskt jobbat!!!

#4 - Netti Starby

Låter som en bra månad med bland annat nytt jobb och nyttigheter :-D Kramis

#5 - Sara

Kul lista! Är det okej om jag snor den till min blogg? :D

#6 - Jessica Högberg

Jag säger störst grattis till det sockerfria!

#7 - Carro

Duktig du är men en sockerfri månad! Och håller med om att vitt är skönt efter julens färger :)

#8 - Pauline Hurtig

roligt att läsa! tycker januari har gått så fort!

#9 - Tilda Barkselius

Otroligt kul att få läsa!

#10 - MALIN

Vilken rolig lista :) Älskar dina bilder! Kram

#11 - Matilda Berlin

Älskar verkligen dina månads-tags! Alltid lika kul att läsa =) kram <33

#12 - Sofhia

Så fina bilder 😊

#13 - Mirre

Ohh vad rooligt att du fått jobb, vart då? vad har jag missat nu då?, samt duktig du varit med sockerfritt och c9

#14 - Jasmine

Grattis till jobbet, härlig känsla! & att klara vara utan socker WOW, grymt av dig :)

#15 - Lucy

tycker verkligen om dessa inlägg :D

#16 - Linda

Härlig tag :-)

#17 - Emelie Andersson

Älskar dessa månadstags! :)

#18 - Anonym

Roligt med en månadstag! Ha ett riktigt bra februari nu, kram!

#19 - Lucy

Månadens blogg vinnare är uppe, in och kika om du blev månadens blogg :)

#20 - Rebecka

Roligt att läsa :)

Svar:
Visst är den!!

Kram

#21 - Amanda

Härligt! Fina bilder också :)

#22 - Tilda Barkselius

Himla kul att få läsa om din månad!

#23 - deninrekampen

Grattis till jobbet! :)

#24 - Felicia

älskar sådana listor

#25 - sandra

kul att läsa :)