JOHANNA UTTERBERG - A BOYFRIEND TAG

Johanna Utterberg

A BOYFRIEND TAG
Har satt ihop en liten rolig lista att avsluta veckan med! Vet att ni älskar att läsa om min kära karl, oss, hur vi träffades och allt sånt där kärleksgulligt, so enjoy!
Vem är jag tillsammans med? Patrik. Han är en kärleksfull karl på 1,87 meter, samlar på whiskey, äger en sportbil, hatar tidiga mornar, får mig alltid att skratta och är romantisk när han vill. 
Var träffades vi? Vi träffades i skolan på gymnasiet. Det var på vårterminen för sju år sedan när jag gick första året på tekniklinjen och Patrik gick sitt tredje och sista år på el-programmet. Kan verkligen inte fatta att han funnits i mitt liv så länge redan, samtidigt som det känns som om vi har känt varandra för alltid.
Var hade vi vår första dejt? I skolans matsal. Patrik kontaktade mig på Facebook (efter att jag hade glott på honom i matsalen i några veckor, han var mitt ögongodis nämligen) och frågade om jag ville ta en kaffe med honom, så dagen efter hade vi vår första "träff". Två år efter det, en ljuvlig aprilkväll, hade vi en lite mer glamorös dejt på Creperiet's uteservering här i Visby. Jag drack rosévin och var så pepp på studenten och han var så vuxen med heltidsjobb, egen lägenhet och sin 21åriga-livserfarenhet.
Och var kysstes ni för första gången? I skolkorridoren. Första och enda gången jag kommit försent till en lektion typ, det var helt klart värt det eftersom jag fick hångla med skolans snyggaste kille.
Vad är Patrik bra på? Han är bra på att göra mig glad/lugn/trygg/övertygad i mina egna beslut och han är väldigt bra på att vara händig och att koppla bort dålig energi runt omkring sig.
Berätta om något pinsamt han har gjort? Han har fått hämta upp mig i ett dike och släpa in mig genom dörren framför mina föräldrar på min första officiella fylla när jag var 17. De ni! Skämdes som en hund i typ flera veckor efteråt, är fortfarande inte stolt över det ögonblicket, men oj vad vi (inklusive mina föräldrar) kan skratta åt det idag. Heheh.
Något som gör honom glad? Jag såklart!? Och så vet jag att han blir glad av choklad (framför allt apelsinkrokant), att sitta och glo på Youtube och av att få sova länge om dagarna.
När blev vi sambos? Vi blev sambos den 26e januari 2014, dagen efter att jag kommit hem från min Indien-resa. Hade saknat ihjäl mig efter Patrik i tre veckor och den enda jag tänkte på var att jag ville inte vara utan honom mer.
Vad har han helst på mackan? Han har helst skinka och gurka på sina mackor, med lite salt på toppen. Och så gillar han hushållsost!
Hur är Patrik som pojkvän? Patrik är väldigt omhändertagande, kärleksfull och hjälper mig ofta att tänka igenom och väga upp fördelar i olika beslut. Han kramas hellre än att pussas, får mig att skratta när jag egentligen inte ens vill dra på munnen, överraskar när jag förväntar det allra minst, är världen roligaste och visar jämt väldigt mycket uppskattning för att jag är jag rakt till mig. Han är trygg och stabil i vem han är och hans åsikter och det gör även mig som flickvän väldigt trygg i tillvaron och det är något jag älskar med honom.
När visste jag att han var "den rätte"? Tänker inte säga något så klyschigt som "första gången jag såg honom i ögonen", men det var ungefär så.. Hade fjärilar i magen varje gång vi sågs och kom väl helt enkelt på 3,5 år senare att det var för att jag faktiskt ville vara med just honom, som jag hela tiden hade känt så.
När och var träffade du hans familj? Jag träffade hans föräldrar för första gången när vi var hembjudna på julfika annandagen 2013. Hans brorsa hade jag träffat långt innan på stan och hans syster träffade jag vid ett annat tillfälle därefter.
Vart åkte vi på vår första resa? Vi åkte på vår första resa till Vietnam. Det var strax innan vår 1-årsdag och hela resan var helt fantastisk, väldigt romantisk, lyxig och landet i sig var så häftigt, färgrikt och vackert. Båda två är helt överens om att kunna åka dit igen.
Vem av oss är bossen i förhållandet? Jag tror ingen av oss har den rollen, utan vi kompletterar varandra väldigt bra på olika områden. Jag är en effektiv doer och gör mycket, särskilt på impuls och av rena farten, medan Patrik har de där bra talangerna som att behålla lugnet, tänka logiskt och föra teorin till hur det ska fungera i praktiken. Vi blir ett bra team på så sätt!
Vad skulle han äta varje dag om han kunde? Pannkakor! Det finns inget som han tycker om så mycket som pannkakor och hade han fått bestämma så hade vi ätit det jämt.
Något jag gör som Patrik inte gillar? Stressar. Det gillar han inte! Ett klassiskt exempel är när vi ska iväg någonstans och jag typ sitter färdigklädd och med väskan i handen fem timmar innan vi ens behöver åka. Visst låter jag som en rolig typ?
Stöttar han mig i mina drömmar och mål? Ja det gör han. Han finns som bollplank på avstånd, som en ifrågasättare när jag behöver ventilera och säger åt mig att jobba hårt för det jag tror på och drömmer om. Patrik gör alltid tummen upp när jag berättar om beställningar jag får och när jag visar upp nya varor, skrattar åt mig när jag hetsar över sena leveranser och är väldigt involverad i den där frågan om att jag bara vill leva på mitt företagande, för det är min dröm och framtidsvision.
Hur gammal är han? Han är inte en dag äldre än vad han känner sig eller en man i sina bästa år som han brukar säga. Nej men han är nyligen fyllda 26 år.
Vilka är hans tre bästa egenskaper? Han är så in i norden rolig och fylld av humor, han är väldigt omtänksam och godhjärtad men framförallt älskar jag hans egenskap om att vara helt avspänd från andras åsikter och tyckande för att han är så trygg i sig själv.
Vad är det finaste han har gett mig? Nyckeln till sin lägenhet! Tänk om han bara hade förstått bättre och vetat att han inte kan bli av med mig efter det.
Hur är han i köket? Han är väldigt duktig i köket och hans paradrätt är fläskfilé och rådjurs-ryggbiff. Älskar de stunder när han står i köket och häller upp ett glas rött till mig, vi samtalar och så står han där och experimenterar och går loss med marinader medan köket fylls av ljuvliga dofter. Det är lyx.
Vilket är vårt bästa minne? Vi skapar minnen hela tiden men i toppen ligger helt klart Vietnam-resan och våra andra resor, en hel del mysiga hemmakvällar, stunder med vänner, utemiddagar och överraskningar som vi gett varandra under åren.
Vad var mitt första intryck av honom? Att han var så SNYGG att jag inte kunde slita ögonen ifrån honom tvärs över skolans matsal!! Det uppstod en liten pinsam situation när han för första gången mötte min blick mitt i allt stirrande och jag höll på riktigt på och dö.  
Vem sa först, ''jag älskar dig''? Patrik! Vi låg i min säng och pratade om hur gott det hade varit med en Max-burgare och så plötsligt tittar han allvarligt på mig och säger "jag älskar dig Johanna". Jag svarade genom att sätta mig rakt upp och skrika "vafan sa du?!".
 
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget, tack!
#1 - Carro

Vilken härlig lista och så härligt med ens stora kärlek. Han låter lite som min sambo, han samlar också på whiskey, men inställer för sportbil äger han en motorcykel 😉

#2 - Amanda

Så kul att läsa, och ni är så söta!! :) Kanske snor listan om jag får! ;) Kram

Svar: Tack så mycket! :) Jag har satt ihop listan själv till stora delar, så länka till mig om du snor den tack :) Kram
Johanna Utterberg

#3 - MILINA

Vilket härligt inlägg! Kul att läsa!

#4 - Bella

Så sött inlägg!

#5 - jessy

Haha roligt ändå, svaret på sista frågan :D Men mysigt inlägg! Fina ni är tillsammans!

#6 - Petra Olsson

Vilket härligt kärleksinlägg;) kramis

#7 - NICOLE

Men aw, så gulligt och härligt :) Fina ni!

#8 - Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh, älskar verkligen att läsa sånt här så tack för ett superintressant inlägg! :D

#9 - My

Åååh vad underbart fina ni är!!! :)

#10 - Jennifer Queen

Härlig tag :D

#11 - Louise

Vilken mysig lista :D

#12 - Tilda Barkselius

Åh vilken härlig tag, ni verkar vara ett urmysigt par :)

#13 - Gabriella

Åh såå fina ni är, jätteroligt att läsa! :D

#14 - jessy

Det hade jag, tack! :)

#15 - elin

Åh vilket roligt inlägg!<3

#16 - ajlimullersandvik.blogg.se

ni verkar ha en underbar relation, jag känner igen mycket av mig och Erik i dig och Patrik!

Svar: Åh tack underbara du! <33
Johanna Utterberg

#17 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vilket fin inlägg <3. Verkligen kärleksfullt :). Man riktigt känner kärleken du känner till honom <3

Svar: Åhh tack snälla du, vad glad jag blir! :) <3
Johanna Utterberg

#18 - Mirre

Denna måste jag göra =D, så gulligt ni träffades på, samt så fina ni är tillsammans, haha ja det var pinsamt kan jag tro då föräldrarna såg dig

Svar: Skriv då att du har lånat den av mig eftersom jag har satt ihop större delar av den själv, tack :)
Johanna Utterberg

#19 - Beatrice Jakobsson - Fotograf

Så kul att läsa även fast jag vet det mesta och det bästa av allt är fyllehistorian när han fick släpa upp dig!! :) Så bra, men tycker samtidigt synd om dig!! <3

Svar: Hahah åh vad jag älskar din kommentar, både jag och Patrik skrattade när jag läste upp den för honom! Det minnet är så sjukt kul, och det är verkligen en av dom bästa historierna! ;) Galet jobbigt just då i stunden men oj vad vi skrattar åt det idag!! <3
Johanna Utterberg

#20 - Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Vilket fint inlägg att läsa! Ni är så fina tillsammans <3

#21 - Katta

Så gullig lista :)

#22 - tess

Första dejten! Gud så gulligt!
Jättefint inlägg för övrigt!
Kram

#23 - Ellen Gräntz

Men vad UNDERBART att läsa! Haha åh. Så gulliga!

#24 - NICOLE

SV: ja det är alltid skönt att komma hem även om jag haft det superbra borta med =) Hoppas du har en härlig söndagskväll! Kramar

#25 - ullie

läste precis en sån lista ja tycker det är roligt men har ofta aldrig lust själv ha ha ja ja mysigt o läsa o man är alltid lite nyfiken =)
fin måndag till dej kramiz

#26 - Jeanette

Men vilket fint inlägg! :) Ni verkar så himla fina tillsammans!!

#27 - MALIN

Vilken underbar historia! Såååå kul att läsa :) Kram

#28 - Jenny

vad fina ni verkar vara tillsammans :)