JOHANNA UTTERBERG - JANUARY TAG

Johanna Utterberg

JANUARY TAG

Månadens färg: Grå. Allt ska vara vackert matt grått och jag är så kär i de ljusare nyanserna av grått, speciellt mot vackra träytor. Min favoritkombo just nu och allt i jordnära toner!

Månadens favorithändelse: Att avslöja för min bästa vän att hennes favorit-varumärke ERNST skulle komma in i mitt alldeles egna sortiment och i StyleMood's butik! Alltså jag lovar när jag säger att jag gjorde hennes helg! Dessutom var det väldigt roligt att berätta det för alla mina följare och kunder, det var omtyckt av så många. Att hämta nya bilen var också något av månadens bästa såklart och all träning som jag prioriterat!

Månadens dryck: En jäkla massa svart kaffe för att hålla energin och fokus i schack!

Månadens produkt hos StyleMood: Januari är ju inte känns för någon spenderar-månad och det har varit så trist försäljningsmässigt. Men månadens produkt har varit glasboxar, dotty-vaser och ljus. Nu kan det väl bara bli bättre?

Månadens detalj: Det måste nog vara våran nya tv-bänk?!

Månadens accessoar: Helt klart mina brills! Har varit ganska duktig på att använda dem de senaste veckorna, dessutom självmant eftersom jag suttit en hel del och jobbat samt pluggat framför datorn.

Månadens middag: Wraps i alla dess former. Medelhavsinspirerade, tacosliknande och ja, en del även vegetariska! Går ju att förändra hur många gånger som helst och det är ju sååå smarrigt.

Månadens favoritpodd: Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B, helt klart! Så jäkla rolig och bra, helt klart en av mina nya favoritpoddar att lyssna på när jag är ute och tränar.

Månadens bästa inköp: Soffan? Bilen? Tv-byrån? Har faktiskt inte köp något annat roligt för det är härliga sparmål på gång för den här studenten/egenföretagaren, så det gäller att hålla hårt i pengarna. Den dagen jag blir rik kan jag unna mig, hehe.

Månadens upptäckt: Att studie-hjärnan sitter kvar, vilket är skönt för årets alla kurser eftersom jag vet att det kommer innebära ett väldigt tufft år rent mentalt när man både ska vara student, projektledare, idéorganisatör, hjärnan bakom sin egen affärsidé, slita mellan olika sorters fokus, inspirera andra och stå kvar på jorden som entreprenör.

Månadens projekt: Att ta fram det ERNST-sortiment som jag ska börja med som grund i butiken, att presentera den nya leverantören, släppet av ny webshop, ta sig igenom årets tuffaste kurs och öka på självförtroendet.

Månadens träningsövning: Powerwalks i snö, tö, regn, hagel, halka, storm och vårsol. Så härligt ändå med frisk luft och att få restarta!

Månadens bästa beslut: Investera stort i företag i och med min satsning, att åka med min fina karl och hämta bilen och att ha en kickstart med kostschema och sockerfritt 25e dec till 2a februari. Livet är bra härligt!

Månadens längtan: Jag längtar verkligen till dess att jag slår upp butikens port om sisådär tre veckor för vårsäsongen och har style:at om den med massor av vårnyheter. Dessutom ser jag fram emot soliga marsdagar, nya kundmöten och en varm vår.

Månadens tre bästa blogginlägg: Ett är inlägget om årets mål där jag listade målen utefter karriär, personligt och hälsa. Sen gillade ni mina snapshots-inlägg som vanligt och inlägget där jag presenterad StyleMood's resultat för 2017, sån pepp jag fick!

Månadens uppfyllda mål: Att hålla huvudet över vattenytan och få rutin i mitt nya liv med kombinationen intensivplugg (och hinna klart med första kursen innan 31/1) och hårt företagsslit. Fixat hela januari utan socker och jajemän det var en baggis så grejade det också, men jäklar vad jag ska njuta av godis i helgen. Dessutom lanserade jag min nya webshop den 3/1 som en kickstart för året, avslöjade min stora företagssatsning för våren med ny leverantör och uppfyllde målet med att ta ett A i min första kurs!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

#1 - Ida - foto & häst

Så roligt inlägg och lista! :)

#2 - Maria

Du har haft en händelserik första månad på detta året, och grattis till betyget i den första kursen :)

#3 - ullie

januari är en skit månad affärsmässigt oxå ju den fattigaste säger de som vet
men ja såg massa bra på listan o tv bänken ska bli spännande o se =) kramiz

#4 - Hanna Karlsson

Vilken bra månad du haft! Hoppas att det fortsätter minst lika bra. :-)

#5 - Carro

Härlig läsning och fina du och fina brillor! 💕

#6 - ramona

God morgon :)
Vad roligt vännen att du ska få in Ernst, så fina saker ju :)
Förstår om det är mycket med plugg och allt runtom nu men det brukar kännas bättre när man hittar balansen, men det är inte alltid lätt. Du är superduktig i alla fall <3

#7 - My

Så roligt att läsa! Målen uppfyllda och ett A på första kursen!! GRYMT!

#8 - Netti Starby

Vilken grym månad du har haft och den här listan höll jag på att glömma för tiden går så himla fort :-D Kramis

#9 - Angelica Wåhlin

Wraps är ju typ bland det bästa som uppfunnits i matväg, haha! Kram

#10 - Petra Olsson

Vilken härlig lista:) har faktiskt inte lyssnat på Biancas podd ännu,har fullt upp med att hinna i kapp hennes mammas:) men säkert lika bra o rolig.kram

#11 - Linnéa Gustafsson

Åh vilket bra inlägg & vilka härliga bilder!

#12 - Annie

Så kul att läsa om Din månad :)
Du är så duktig, grymt gjort med A i första kursen :) heja dig<3

Många kramar!

#13 - sarah

fina nild på där uppe

#14 - Tess

Oh vilket roligt inlägg! Powerwalks vad härligt! Kul med ERNST, måste jag spana in!!

#15 - Jeanette

Vilket roligt inlägg! :) Verkligen så himla roligt att läsa.

#16 - Josäfin Andersson

åh vilken rolig lista, snor den!! :D
(och såå kul att du ska få in ERNST i shoppen!)

#17 - Pauline Hurtig

så kul med ERNST :D

#18 - cecilia

såå rolig lista'!! :)

#19 - Denise

Vilken härlig månad! :D

#20 - Norahsmamma

Vilken rolig lista! Håller helt med om kaffet:) Ska lyssna på den podden. Kram

#21 - Gabriella

Såå fina glasögon, du passar i dem!!

#22 - MALIN

Alltså WOW vad vacker du är min vän! Kram

#23 - ullie

fin bild på dej
o skoj det går bra med alla nyheter

#24 - Dixi Wonderland

Kan förstå att det är tråkigt när året börjar med sämre försäljning men försök tänka att det är så för alla :) Lovar att det kommer kicka igång ordentligt under våren för dig :D

#25 - Pauline Hurtig

älskar grått! :D