JOHANNA UTTERBERG - november 2009

Johanna Utterberg

söndagskväll

nu har man tillbringat några timmar tillsammans med sina små söta kusiner! det var jättemysigt, fick en massa goda saker att äta och lekte både med bilar och spelade pettson&findus på datan. trevligt att få umgås med de små knattarna, man ser dem inte så ofta längre tyvärr. och moster börjar bli riktigt tjockis nu, hihi, längtar så!

nej nu blir det lite tv och sedan i sängen och bara ligga och läsa eller mysa. är så mysig nu för tiden. haha. jag myser seriöst jämt, liksom har fredag hela veckan eller något liknande. gillar därför den här årstiden då man har en orsak till att bara vara inne och fika, och ja, mysa! MYYYYS!

puss /ju

1:a advent 2009

fick oväntat besök igårkväll av kompisar till mamma&pappa. de stannade till klockan kvart över ett, sedan var det lite plock innan det blev sängen och nattinatt. inte ofta mina föräldrar är vakna så länge, haha. sov bort halva dagen idag också, vaknade först klockan tjugo över elva. men då hjälpte jag pappa med några pinnar och så fick jag faktiskt köra bilen med släpvagn, yeaahoo, dock endast på gården, men iaf, det var roligt. efter det räknade jag matte, fattar inte allt, men har räknat ut att jag bara har 17 sidor kvar att räkna innan jul, så är matte A klart. så himla skönt, dock är det två prov som fortfarande gäller, men fifan, det här ska jag fixa!

nu väntar en supermysig kväll med småkusinerna och firande av morbror. adventsmys, pepparkakor och glögg. mmm, jag gör tummen upp! :)<3

uppdaterar senare ikväll!
puss /ju

gudarnas godaste cheesecake!

mamma kan baka. mamma kan göra cheesecake. den var verkligen supergod! jag åt två stora bitar och är nu proppis och belåten. har gluttat tv och (faktiskt) sorterat datan. dock så har jag lite småfix kvar i mapparna, men det tänkte jag göra nu. hittade en massa trevliga och gamla bilder. kanske lägger upp några sen! så håll utkik! måste även kolla upp hur morgondagen blir. vet att det på kvällen blir adventsmys med kusinerna hos dem iaf, eftersom jonas fyller år på tisdag. har satt upp julstjärnan i rummet nu, fint!

nejdu, nu ska jag återgå till sorterandet!
puss på dig! /ju