JOHANNA UTTERBERG - february 2012

Johanna Utterberg

DET BLIR BIO & SÄLLSKAP
Vi har firat med kladdkaka, så nu är vi mätta i magarna för stunden. Ikväll har vi stora planer, skall nämligen förflytta oss efter middagen till biosalongen och se "en gång i Phuket". Hoppas att den är lika rolig som alla säger! I natt efter tolvslaget skall vi hämta Bella vid båten som kommer ner för en liten hemmavistelse nu under lovet. Ska bli så kul att få min älskade vän igen och vi har redan bra planer inför lördagskvällen faktiskt!
Puss
I EN BUBBLA AV LYCKA
Jag lever i en bubbla av totallycka just nu, har äntligen fått beskedet jag gått och hållt tummarna för i några veckor! Känns att jag är så redo för allt som väntar. Har varit och köpt kladdkaka (vi måste ju fira på något vis) och kaffefilter så att jag skall äntligen få fylla på min skrikande koffeinhalt. Michaela kommer hem vid halv fem, så jag har några timmar kvar att fördriva på kemipluggande. Underbart väder ute verkligen, solen skiner och det var riktigt skönt med en promenad till/från affären.
Puss
HATAR SNOOZEFUNKTIONEN
Godmorgon på er! Michaelas (förbannade) klocka började ringa klockan fem! Det ringde och det ringde, något som jag avskyr eftersom jag aldrig i mitt liv snoozar! Så ja, där låg jag och var klarvaken från när första alarmet ringde sin första omgång. Vid sju hade Michaela försvunnit och jag lyssnade på radion, checkade av både mail och sociala sidor. Antog att jag aldrig skulle somna om, men lyckades vid halv åtta äntligen somna igen och sov tills strax innan tio. Hade jag inte fått de här sista timmarnas sömn hade jag nog varit som en zombie framåt eftermiddagen.

Nåja, nu sitter jag är och äter frukost. Idag är mitt mål att få klart kemisammanfattningen medans Michaela jobbar, så bäst att jag sätter fart!
Puss


Sätter in en vacker bild på min fina vän