JOHANNA UTTERBERG - march 2015

Johanna Utterberg

PÅ STAN
Har haft en sån mysig start på denna tisdag då jag hängt i stan några timmar och hunnit med först fika med min fina vän Beatrice, sen lunch med min lillebror (den grillade chevrémackan som jag tog var så god) och därefter lite egentid för shopping. Hittade inte särskilt mycket på stan, men fick åtminstone tag på en snygg bouclékofta och en behå med volang till mig själv, samt ett par jeans till sambon.
 
 
KNÄPPER MINA FINGRAR
Måndag igen och jag har haft en sån bra start på veckan då jag lyckades väldigt bra på min muntliga examination i affärskommunikationskursen och smällde in ännu ett A i slutbetyg! Så jäkla skönt och ännu bättre att jag började veckan med insikten om att jag nu bara har en(!) enda kurs kvar innan jag är färdigutbildad ekonomiassistent. Det är galet ju, och så himla skönt!
 
Har ägnat resten av den här grå-regniga dagen i sängen med uppsatsskrivning eftersom jag vill få det gjort så fort som möjligt och då gäller det att ligga i minsann. Men med bra musik som sällskap flyter tiden ändå på ganska bra tycker jag och det underlättar verkligen.
 
 
SÖNDAGSFIKA MED VÄNNER
Vi hade klockan ställd på åtta, men somnade om och vaknade upp närmare tolv! Hallelujah! Nu har vi precis vinkat hejdå till våra fina vänner som varit här på mysig söndagsfika och jag ska sätta mig med förberedelserna inför morgondagens muntliga prov i affärskommunikation. Fick förresten tillbaka kommentar och betygssättning på mina senaste inlämnade arbeten och till min lättnad fixade jag ett A på både powerpoint-presentationen som skulle gå enligt den klassiska dispositionsmodellen och på redovisningens svåra 3-delade uppsatsarbete! Blir så glad att mitt kämpande och slit lönar sig trots att motivationen har varit saknad de senaste veckorna.