JOHANNA UTTERBERG - january 2011

Johanna Utterberg

FREE FALLIN'

and i'm free free fallin' fallin
free free fallin' fallin

BIO & SVINGPASS
nu är jag hemma. och både mamma&hugo är hemkomna efter en helg i stockholm. med andra ord, hela familjen är samlad och jag ska gå ner och vara social.

haft en trevlig eftermiddag/kväll. och kan upplysa om att filmen vi såg var helt okej, flög rakt upp i luften av bombsmällen en gång också. men det gjorde alla andra också, så det var ganska kul. därefter blev jag upphämtad av jonas, så drog vi till inomhushallen och slog lite. fett med nice. sedan risifrutti middag, kaffe&paj, lite naturkunskap förhör, golftittande och därefter fick jag skjuts av bästis hem.

så nu social johanna innan sängen.
godnattpuss


MÅNDAG
gårdagen var väldigt mysig. för jag tillbringade nästan alla de vakna timmarna i den med säsong 10 av vänner, duschade och försök att hålla ögonen öppna. åt pizza med pappa och brorsan också (mamma&hugo var i stockholm på shoppingtur, så vi var bara tre). plugget förblev opluggat, för energin räckte till att vara vaken i nästan sex timmar. men ganska skönt att vara ordentligt utvilad till måndagsmorgonen må jag säga.

vaknade, åt frukost med pappi, drack en halv liter vatten och åt en tallrik yoghurt. och sen var det träning må jag säga, helt utmattad i kroppen efter massa styrka. men skönt att det känns. skall se bio klockan tre på borgen inför en engelskalektion. "gratis popcorn" var peters lockningsfras för att vi i klassen skulle komma, haha. men tror att vi skulle få en lektions ledig också, så.

men nu åter tillbaka till den där programmeringen som ger mitt huvud en himla trögflytande soppa. seeeeeegt!
puss

här är filmen som vi ska se