JOHANNA UTTERBERG - february 2016

Johanna Utterberg

FEBRUARY TAG
Nu var det dags för en ny lista tycker jag och jag har en liten fundering på att köra denna i slutet av varje månad, eftersom den är både rolig och de flesta sakerna varierar ändå månad från månad. Vad tror ni om det?
 
Månadens färg: Blekrosa, helt utan tvekan! Jag beställde ju in lite produkter till min webshop i det som skulle komma och bli vårens färg, och nu är jag helt förälskad i den! Gillar den bara mer och mer när jag ser den, så jag vill ju själv behålla dessa vackra necessärer från min webshop.
 
Månadens citat: "Det är okej att inte va okej hela tiden". En sån period i livet har det varit och kan inte känna att något annat än just dessa ord faktiskt stämmer in. Som farfar sa när jag fyllde vuxen, solen kommer inte skina varje dag och det är ju lite av samma mening som i citatet att ibland få känna sig annat än okej.
 
Månadens favorithändelse: Våra frasiga våffelfrukostar som jag och sambon hade i början av månaden, samt att jag fick första leveransen från min nya leverantör Broste Copenhagen!
 
Månadens te: Har nog bara druckit två koppar te under månaden, varav den ena nu på morgonen till min avokadomacka, och det var med chai-smak, så den får det bli!
 
Månadens detalj: Kaktusar i alla storlekar och former, samt andra gröna växter. Har haft stort fokus på det här hemma och köpt på mig mer än jag behöver bara för att få ha lite grönt och fint i hörnen.
 
Månadens accessoar: Mitt nya halsband som har en tag av både min och Patriks första bokstav. Är riktigt nöjd med det.
 
Månadens låt: Har mest lyssnat på gamla dängor, men annars tycker jag om hela Ronan Keatings nya album! 
 
Månadens projekt: Att få ihop vardag med extrapass med företagsjobb och roligheter. Ska fortsätta jobba på det!
 
FÖRETAGSJOBB PÅ EN SÖNDAG
Söndagen är redan här och jag som trodde att tiden åtminstone kunde gå lite saktare nu när jag haft tre dagars ledigt, men nej såklart försvinner tiden ännu snabbare då. Dock jobbar jag inte förrän imorgonkväll vilket känns skönt då jag varken behöver gå upp tidigt eller har några speciella måsten på morgonen. Jag har haft en tuff vecka, så på ett sätt är jag glad att jag börjar mars med lugnare tempo och fler kvällspass än dagpass på jobbet. Då hinner man ändå göra lite under dagen om man skulle vilja, vilket är en jäkla fördel.
 
Jag har ägnat förmiddagen åt lite företagsjobb som att skriva ut några fakturor, packat tre nya beställningar från er kunder, uppdaterat StyleMood's instagram/facebook och beställt in några nya grejer till webshopen! Är så glad att ni gör detta möjligt för mig, att jag får hålla på med det jag allra helst vill, ska ni veta! Och vill ni veta något annat?! Jag förlänger rean på ALLT kopparfärgat i webshopen på stylemood.se, så fortsätt fynda!
 
 
NEW IN - VÅRKAPPA
Tog mig en sväng med mamma på stan igår och köpte vårens säkerligen bästa plagg, en kappa! Har länge gått och dragit i dem när jag varit inne på H&M och nu tog jag tillfället i akt och köpte mig en tunnare variant, i svart eftersom det är den färg som jag kommer mest överens med. Den är så snygg på också att jag inte kan vara annat än nöjd!
 
Sov ute hos mina föräldrar i natt, åt frulle och körde sen hem till lägenheten och sambon för häng här hemma. Att vi båda är lediga denna helg är rent av crazy, första helgen på hundra år ungefär. Vi har hunnit med en sväng till affären, planerat kvällens go-middag och sitter nu med/vid en varsin dator och håller på med vårt. Jag har lite smågrejer med banken att ordna då jag tappat bort mitt kontokort (igen, hehe), samt småfix med företagsjobb så att allt stämmer för månadens in- och utbetalningar!