JOHANNA UTTERBERG - april 2015

Johanna Utterberg

TIMJAN
Ny dag återigen. Jag ska strax dra mig mot jobbet, mitt första långpass står på schemat, ska verkligen bli spännande och roligt! Har sett till att min fina sambo ska ordna ihop tacos tills att jag slutat, så det blir sen middag ikväll och inget valborgsfirande för vår del.
 
Igår höll jag på och pyssla här hemma och fixade bland annat ihop en silverbricka till köket med min nyinköpta timjan (som doftar ljuvligt). Älskar att ha färska kryddor i köket, det ser både fint ut och är godare till maten.
 
 
VACKRA TRÄD SOM BLOMMAR
Underbart att vakna upp och bara känna "mmmhm", jag har inget plugg att göra och får lov att fokusera på allt jag tycker är roligt. Håller på med storstädning/urrensning av vår lägenhet just nu, det tar sin tid men i och med att vi fick nytt golv i både hallen och köket medan vi var i Miami, så känner jag att jag vill få bättre ordning och fortsätta förändra lite. 
 
Har sett så mycket bilder från kungsan på alla bloggar just nu, där körsbärsträden blommar och det är så vackert! Men vet ni vad? Till min glädje så pryder de torget här där jag bor också och jag kunde inte låta bli att gå och fota dem igår eftermiddag. Så fint!
 
 
JAG ÄR FÄRDIGUTBILDAD EKONOMIASSISTENT
Vill bara meddela er att jag är så JÄVLA KLAR med plugget, jag är EXAMINERAD EKONOMIASSISTENT nu! Högsta betyg i alla kurser förutom en och så mycket rikare på kunskaper, jag kan inte vara annat än stolt över mig själv. Har gråtit av lättnad och lycka i en halvtimme, sån frihetskänsla, knappt så att det går att beskriva. Jag ska aldrig mer plugga.
 
Igår fyllde min fina pappa 50 år så jag spenderade i princip hela dagen ute i Västis för att fira honom, träffa familjen och släktingar. Mamma är expert på att ordna buffé vid kalas, så gissa om vi var mätta och belåtna när vi åkte därifrån på kvällen?