JOHANNA UTTERBERG - july 2013

Johanna Utterberg

UPPTAGEN JÄVEL
Vilken dålig bloggerska jag har varit! Skyller på att jag har haft så mycket annat att göra, sånt som att jobbajobbajobba, fira födelsedagsbarn, rensa mitt rum, se bio, mysa på strandpromenaden, grillhänga med familjen och bara njuta av all den lediga tid jag kommer åt emellan mina jobbpass. Det blir väldigt lite fritid ändå, så att utnyttja den till max känns nödvändigt. Förövrigt då? Jag går och taggar tills på tisdag då det är dags för sommarens årliga favorit-konsert och försöker förtränga sanningen om att vi faktiskt går in i augusti nästa vecka. Sommarångest tror jag att det kallas, jag känner liksom redan sorg över att den snart är slut. Ha nu en mysig söndagskväll allihopa, så ska jag se till att vi hörs snart igen.ETT DYGN PÅ FÅRÖ
Go'kväll. Det senaste dygnet har jag varit ledig och tillbringat på Fårö tillsammans med min kära familj, så nu ligger jag här hemma i sängen med solsveda och stramande hud. Imorgon är det återigen dags för jobb, så jag ska lägga huvudet mot kudden och sova innan alarmet ringer.
 
 
SJÄTTE JULI
Det är lördagkväll och jag kan nöjt summera denna dag som EN BÄTTRE DAG. Har jobbat, träffat syskonen Palmqvist för en sväng i Almedalen, varit på grillkalaskväll hos en fin vän och har nu landat på familjens vänners soffa. Här brukar jag få sova och varje gång jag får en inbjudan så tänker jag att "precis sådär gästvänlig ska jag bli när jag får ett eget hem." Underbara människor helt enkelt. Vi får se om jag somnar eller om jag har turen och kan möta upp brorsan och hans kollegor för ett glas ute. Imorgon är det jobb tidigt som attan, så jag måste se till att vara utvilad.
Puss