JOHANNA UTTERBERG - april 2012

Johanna Utterberg

YOU'LL HAVE TO GET OVER IT
Jag lider av söndagsångest trots att vi är lediga i två dagar till? Det är något fel på mig. Har försökt göra vettiga saker i två dagar nu, men kommer ingen vart. Tänkte att jag skulle ha klart mitt svenska tal till den sista nationella delen i Svenska B innan morgondagen, men vi får se hur det går. Men jag har skickat in powerpointen inför vår projektarbets-redovisning på onsdag, gjort en grund till en powerpoint inför veckans kommande studentmöte, varit ute och fixat lite, duschat och druckit tre koppar kaffe. Ska nu varva svenska tal-skrivandet med att fixa klart min studentmottagnings-inbjudan. Bah, många bollar i luften och mitt huvud är bakom flötet.
Puss


Den här bilden knäppte jag igår kväll. Jag älskar att bo vid havet och jag tycker om bilden.


TACOSKVÄLL
Lugn lördag. Började dagen med frukost ute i solen med familjen, lite småpysslande hemma, golfträning på rangen, promenad vid vattnet och sedan har den rundats av med tacoskväll och film. Nu är jag trött som en klubbad valross och tänker sova. Godnatt.
YOU FOUND ME
Hejhejhejhej. Det är ju långhelg och jag vet att i helgen skall jag försöka återfå min energi. Jag ska softa och blicka framåt för den hektiska och festliga månaden som väntar, då jag vecka efter vecka kommer kunna hoppa av lycka för att kurser avslutas. Vågar knappt tro att det är sant, men jag nyper mig i armen och ja, det är på riktigt.

Idag har jag jobbat min andra dag på hotellet och jag tycker att det är jätteroligt! Känner mig redan trygg i rollen, har träffat lite nya ansikten och fått arbeta mer självständigt idag. Efter jobbet sprang jag förbi en affär och impulsköpte en födelsedagspresent till pappa på tre minuter, som han blev mycket glad för. Kom hem till dukat bord och middagsgäster, sen tårta på det och nu är jag så gott som död efter denna vecka som innehållit lite för mycket.
Puss