JOHANNA UTTERBERG - june 2010

Johanna Utterberg

kusinervitaminer

har nu haft tripptrapptrull på besök. alla tre småttingar, på en och samma gång. mycket mysig kväll har det varit med moster och morbror här, middag och kladdkaka. fick gå runt med lilla bäbiskusinen på magen i en bärsele, tills lilla mini somnade så sött. det var mysigt, men dock vaknade han innan de skulle hem och kved lite lagom. men söt är han ändå.

har nu raggat tag på en människa som vill spela tävlingen på måndag med mig. hoppas verkligen inte att colin sviker mig nu, för nu taggar vi galet inför den! eller iaf jag.

pusss

en kokhet runda

jobbade mina timmar i kiosken, det rullade på folk hela tiden, så det gick snabbt idag. slutade ett och for då direkt hem och hämtade hugo, tillbaka till banan igen och snabb rusning för att hinna fram till första tee på 9-hålaren. jag lyckades börja lite halvknakigt med att hamna i vattnet, men gjorde sedan par fram till hål 7. på 8an och 9an blev min boll uppäten av gräset, så det blev inte sådär jättebra direkt, men gick ett över hcp så får väl vara nöjd. hade flera enputtar, så nu hoppas jag att mina längdkänsla är på väg tillbaka.

kom in till klubbhuset sedan, så betalade då mina små skor, så nu är de mina. och idag får jag studiebidraget också, så det här är bara en enda STOR tumme upp för. mycket glad att äntligen ha ett par fina och sköna dojjor.

nu blir det duschen och fixa i ordning sig, innan man kokar ihop totalt i denna värme, och innan mina kusiner kommer på middag. det skall bli en mysig kväll.

puss


  
happyface för mina nya skor!

07:08

nu tänker jag sticka iväg till jobbet. är helt galet trött, men vad gör väl det, någon personal måste det ju vara därute iaf. hoppas att jag kan få bättre ordning därinne idag, skriva i schemaändringarna och STÄDA ännu mer. ha nu en trevlig dag så uppdaterar jag i eftermiddag.

puss


tryckerikonst från bilden