JOHANNA UTTERBERG - february 2014

Johanna Utterberg

EN HEL MÅNAD
Tisdagen försvann lika snabbt som alla andra dagar om inte ännu snabbare. Jag fick fint besök som höll mig sällskap under dagen och på eftermiddagen drog jag och min man in till stan för att storhandla. Nu är kyl, frys och skafferi fyllt till max och vi lär utan problem kunna överleva de närmaste veckorna och slippa gå hungriga.

Idag har jag däremot legat på latsidan! Sett serier, fixat lite viktiga saker på nätet och bara CHILLAT galet. Patrik kom hem på lunchen, vilket var trevligt, jag blir lätt rastlös när jag är ensam, ledig och tvättkorgen är tom. Och vet ni, tror knappt att det är sant själv, men idag har vi varit sambos i EN HEL MÅNAD. Snacka om att tiden springer iväg, men åh vad jag är lycklig som får dela livet med honom!
 
 
LISTEN TO THE SOUND OF THE WORLD
Onsdagsmorgon med mig själv. Mhhhm.
 
 
 
FÖR DET SKINER OM DIG
Måndag och jag inleder veckan med att vara ledig och fri. Som vanligt så låg jag inte kvar i sängen mer än nödvändigt i morse (jag menar, man kan ju drabbas av liggsår eller liknande problem?) och var strax efter sju på benen. Har tvättat och sprungit upp och ner för trapporna. Begav mig dessutom ut på en promenad i det otroligt härliga vårvädret som vi har här idag, tänk att det till och med luktar vår ute numera.

Känt mig lite vresig och varit lite hängig med huvudet idag, men efter att ha pratat med en av mina 15 kusiner i telefon och fått några glada sms från brorsan som är på väg mot London, blev jag på bättre humör. Jag är så glad att jag bor med en fantastisk man och har familj/vänner så nära mig, för de får mig allihopa att må så mycket bättre just dagar som den här.