JOHANNA UTTERBERG - april 2014

Johanna Utterberg

ÄTIT GOD LYXIG FRULLE
Det känns verkligen som om det vore fredag, så jag går runt med fredagsmyskänsla i kroppen här hemma. För ja, så är det, jag börjar mitt nya kapitel med lite ledighet. Men tillbaka till verkligenheten, det är onsdag och valborgsmässoafton idag, ingenting annat. Min sambo är på jobbet, så jag kan fritt röja fram här och försöka få lite ordning och reda, bädda nytt i sängen och städa. Har i alla fall hunnit njuta av att få ligga kvar i sängen lite längre än vanligt och ätit god lyxig frulle.
 
 
JAG STÄNGER BOKEN EN SISTA GÅNG
Ny vecka som jag skulle vilja påstå är lite annorlunda och speciell, i alla fall för min egen del. Idag är det min sista dag på hotellet, jag ska nu börja på en (nästan) helt ny kula och skaffa mig nya erfarenheter! Det är med sorg i hjärtat som jag ikväll lämnar tillbaka min nyckel och säger hejdå till kollegorna och min arbetsplats, men det har blivit dags för ett nytt kapitel. Och ja, det är såhär det är att bli vuxen och att fatta större beslut, drömma om framtid och våga skapa förändringar i allt det trygga. När allt dessutom faller på plats efter att man vågat slänga sig utför kanten och stött på negativ respons, ger mig en sån härlig känsla i hela kroppen!

Det är dessutom halv vecka för de som arbetar med ordinarie tider, vilket känns väldigt mysigt. Långhelg igen och alla jublar! Helgen som var har jag jobbat, vi var bortbjudna på trevlig grillmiddag hos fina vänner i lördagskväll och i söndags var vi med mina föräldrar (min kära far fyllde ju år och allt) på musikalteater efter mitt jobbpass. Trevliga ting förgyller livet och jag har verkligen fått äran att omge mig med underbart positiva och fina människor hela helgen. Inte allra minst min kärlek.
 
 
LÅT OSS SVÄRA ATT VI GÅR MED VÄRDIGHET
Vart jag har varit de senaste dygnen, mhm? I onsdags var jag ledig och dagen spenderade jag här hemma med en sjuk sambo. Den 23e april var det dessutom exakt fyra år sedan han och jag hade vår första dejt! Tänk hur vi har växt med tiden och tänk på allt vi har idag. Vi är sambos liksom! Jag gjorde i ordning en stor och härlig frukost på morgonen för lite vardagslyx och det är just såna saker som jag kan tycka är bland det härligaste som finns.

Igår var det jobb som gällde och idag är jag ledig och lite hängig. Håller på att tvätta, så springer upp och ner för trapporna och måste ännu hålla på några timmar till. Har en lunchdejt inplanerad med min man senare, så jag går och längtar tills dess medan jag småpysslar här hemma. Ska sortera min pappershög och checka av att alla räkningar är betalda, lite pappersterapi kan aldrig skada!