JOHANNA UTTERBERG - june 2012

Johanna Utterberg

SO EASY TO SMILE
En hel vecka sen jag var ledig sist, så det är riktigt skönt att bara spendera dagen här hemma. Tyvärr så är inte vädret det bästa, undrar varför sommaren inte riktigt vill infinna sig på rätt sätt utan istället måste innehålla en massa regn och mulna dagar? HALLÅ SOLEN, jag anropar dig!

Förövrigt så var jag på en riktigt trevlig och mysig kickoff med jobbet igår. Först var det tävlingar och sedan åt alla tillsammans, innan mitt "gäng" begav sig vidare till Bolaget, smuttade på vin och pratade. Trivs så bra med mina arbetskollegor, allting är så okomplicerat. På söndag börjar den riktiga turistsäsongen, så nu är det full fart några veckor innan högsäsongen lugnar ner sig!

Kickoff med jobbet igår, så trevligt


SUPERMYSIG MÅNDAG
Ber om ursäkt för att uppdateringen på bloggen legat lite lågt. Har jobbat varje dag sen i onsdags, så njuter av fritiden när den väl infinner sig. Idag har regnet verkligen öst ner hela dagen och jag har hunnit med jobb, shopping, middag med Michaela och hennes pappa och slutligen en öl på Amarillo med Michaela och annat trevligt sällskap! Riktigt supermysig måndag vill jag påstå.
GOTLÄNDSK SOMMARBILD
Dagarna går så förbaskat snabbt, nu är vi snart framme vid midsommar redan! HALLÅ LIKSOM? Nåja, idag har jag haft en ledig dag och har tillbringat den i solstolen vilket har resulterat i att jag ser ut som en kräfta/jordgubbe, you name it! Väldigt skönt med en slappisdag nu innan jag går på och jobbar hela midsommarhelgen, så jag är glad upp över öronen för att sommarvärmen och solen ville hålla sig framme just idag.

Livet leker i alla fall just nu. Jag kan sitta och dagdrömma mig bort om hur jävla skönt det är att jag inte har någon stress över att sommaren tar slut, eftersom jag inte skall tillbaka till någon skola i höst. Det är en sån frihet, jag känner ett sånt konstigt lugn i kroppen som jag inte har känt på väldigt länge och det är så härligt.
Puss


En typiskt gotländsk sommarbild