JOHANNA UTTERBERG - july 2015

Johanna Utterberg

LITE FRUKOSTLYX
Vad jag gör? ARBETAR SOM EN OXE. Nästan alla veckans dagar, men snart blir det lugnare tider så lika bra att passa på! Vaknade upp med en sjuk sambo bredvid mig, har alltså blivit av med min egen förkylning men smittat honom riktigt ordentligt, så typiskt. Kände därför att vi åtminstone kunde passa på att lyxa till det med en riktig ordentlig frulle så sprang till affären och dukade sedan upp croissanter, presskaffe, nygräddat bröd, grönsaker, pålägg, sharonfrukt och yoghurt. Se så underbart när frukosten ser ut såhär!
 
 
 
NU VÄNDER DET
Vaknade upp tidigt i morse och... andades! Utan nästäppa det vill säga och idag är min röst tillbaka. Så skönt att redan vara på bättringsvägen och känna att kroppen har betydligt bättre ork än igår.
 
Skulle vara ledig idag och jag hade ju tanken på att kunna vila upp mig ordentligt inför helgens monsterpass men blev uppringd av jobbet att komma in några timmar idag med. Och det är jag rent av lycklig för, har inte ro att vila en hel dag och jag tycker ju att jobbet är så kul! Dessutom har jag nu lite mer kött på benen inför kommande utmaning som jag tar mig an om några veckor!
 
Ikväll har jag och sambon njutit av riktig god husmanskost som bestod av köttbullar, mos, gräddsås och lingonsylt. Vi lyxade även till det med ett glas rött, så himla smarrigt! Har duschat och ordnat lite här hemma så nu blir det myskväll med häng i soffan, godis och tv!
 
 
HÄR VAR DET SOMMARFÖRKYLNING
Det var ju jättekul att känna förkylningen krypa på mig när jag jobbade veckans sjunde pass på söndag och sen idag sitta här men knacklig röst och fin sommarförkylning när man ska jobba 12-21 (skulle börjat 17 men behöver täcka upp för andra). Igår kunde jag knappt andas pga täppt näs och idag har det alltså satt sig på stämmbanden. Men man får kriga vidare, har inte tid att ligga hemma och vi i personalstyrkan är redan flera sjuka så jag ställer upp oavsett vad kroppen säger. Försöker faktiskt muta tillbaka rösten med en riktig vitaminrik gofrulle och tanken på att jag är ledig imorgon gör också att det känns lättare att jobba ganska länge i mitt tillstånd idag.