JOHANNA UTTERBERG - july 2012

Johanna Utterberg

DE VILDA FLYGER

Vacker sommarkväll härom dagen då vi tog en filt och satte oss med middagen på stranden! Det gäller att passa på.

Sovit dåligt i natt och vaknade tidigt. Nu skall jag sätta mig med telefonen och ringa min bank för att prata reseförsäkringar, sedan måste jag se till att hinna svara på mail, skriva under och skicka in lite papper och kolla upp några lagar angående resor. Ni hör att jag är i reseplaner va? I eftermiddag blir det jobb.

HÄMTAR ANDAN
Jag vet att jag just nu är en expert på att smita undan ifrån uppdateringen här på bloggen. Ber om ursäkt, men det har varit en vecka med försök till att återfå energi, fatta beslut och framtida planering. Och såklart njutning av sommaren som faktiskt bjudit på otroligt sköna dagar med kusinmys, balkonghäng, bad, solning och picknick vid havet! Vi har just nu smattrande regn mot rutorna och jag har tillbringat kvällen med hårinpackning och egentid med en massa resetidningar. SUPERMYS. Ska bege mig mot stan för att hämta upp några bekanta vid båten och skjutsa dem hem. Börjar sent imorgon, så får unna mig en sovmorgon efter nattens åktur. Puss
INGEN KAN TA KÄNSLAN IFRÅN MIG
Ny vecka är här och jag är ledig både idag och imorgon! Skönt. Njuter av att bara vara hemma och ta det lugnt, känns som om det var lite för länge sen sist. Så ja, kaffekoppen håller mig sällskap, springer och fyller på den om vart annat. Har lite papper och planeringsaker att ta itu med, så det ska ännu göras. Rummet är i alla fall städat och jag kan äntligen trivas i mitt eget rum efter veckor då jag mest bara gått in och ut för att packa om väskan och sovit några timmar i sängen.