JOHANNA UTTERBERG - april 2016

Johanna Utterberg

EN LEDIG LÖRDAG
Haft ett härligt dygn med lite roligheter på schemat! Jobbade kvällspass igår och åkte sedan ut till mina föräldrar för att sova över. Blev en lugn morgon med mammas nybakta frallor till frukost och en hög croissanter (min höjdpunkt i livet som ni märkt, tror jag är i Paris så fort jag sätter tänderna i en sån) och åkte sedan ner för någon timmes fotande i mosters lilla butik, som jag har längtat efter att besöka de senaste veckorna. Dels för att hon också kämpar som egen företagare och vi kan diskutera och prata om allt från bokföringsfrågor, loggor och annat företagssnack, men också för att få lite mer inspiration för fotandet och få knäppa lite bilder i en vacker miljö! Eftermiddagen ägnade jag åt en god lunchbuffé i stan med brorsan och födelsedagspresent-letande till sambon som fyller år imorgon.
 
Nu är jag hemma igen och har varit i några timmar, slöat i soffan och käkat husmanskost efter Patriks önskemål, men nu väntar företagsjobb någon timme och lite uppstädning innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag jobba ett dagpass och sen ska vi såklart fira min 25-åring med middag ute, det ser jag fram emot!
 
 
ANGE STYLEMOODVIP15 OCH FÅ 15% RABATT PÅ DYRASTE VARAN
(Sponsrat inlägg)
 
Suttit och jobbat med min webshop i några timmar nu på kvällen sen jag kom hem från jobbet. Jag har dels uppdaterad hemsidan med nya bilder på startsidan, uppgraderat mitt abonnemang för webshopen så att jag nu kan slänga ut massa härliga rabattkoder till er samt ändrat lite i mina "skyltfönster" med andra produkter!! Bra va? In och kika på stylemood.se och ange rabattkoden "STYLEMOODVIP15" i sista steget i kassan så får ni 15% rabatt på den dyraste produkten. Detta gäller givetvis ALLA produkter till ordinarie pris! Shoppa lite vårfint till hemmet nu gullisar! (adlink)
 
Förövrigt så känns livet lite utmattat just nu, jag ligger märkbart efter i återhämtningen från de två senaste månadernas allt jobbande, vilket gör att jag är ständigt trött och lite hänging. Måste komma ifatt, återfå lite inspiration och sen är jag nog på banan igen. Ge mig tid bara!
 
 
FÖRSÖKER FINNA NÅGON SLAGS BALANS
Gjort i ordning en ordentligt bricka med frukost innehållande två smörgåsar, ett glas yoghurt med müsli, en croissant och ett glas juice. Laddar upp för dagens jobbpass här hemma i lugn och ro, samtidigt som jag känner att jag har myror i hela kroppen och absolut inte har andning till att sitta still, men jag vet att jag måste öva på att få ner pulsen de stunder jag faktiskt inte jobbar. Den där balansen, att den ska vara så svår att få in i livet!!
 
Imorgon har jag en ledig onsdag att se fram emot, samt firande av pappa som fyller år, så vi ska iväg på kalasfika på kvällen. Det blir mysigt med lite sånt mitt i veckan!