JOHANNA UTTERBERG - may 2015

Johanna Utterberg

MAJ MÅNAD
Kan inte fatta att maj redan har passerat, hur gick det ens till? Som de flesta vet så har det här varit en ledig månad för mig, jag har kunnat ta igen mig efter min examen och är nu förberedd på en sommar med intensivt jobbande! Pga mycket ledighet har jag ju såklart hunnit med ganska mycket, både födelsedagsfirande för min kära man, hängt flera gånger med min fina vän Beatrice och blivit fotat (typ för första gången i mitt liv på riktigt), rensat ur lägenheten, njutit av långa sovmornar med gofrukost och ätit ett x antal ceasarsallader. Det har nog också varit en månad som jag använt min kamera som mest, eftersom alla blommande träd har varit så vackra och mitt intresse för fotograferande har ökat markant! Passar på att bjuda på ett härlig kollage från maj månad, och vill tillägga att några av bilderna är knäppta av Beatrice Jakobsson. Nu fortsätter vi på samma spår, för det vore underbart med en magisk sommar!
 
MED DIG FÅR JAG LIVET
Jag minns den där höstkvällen när vi låg i min säng, pratade om livet och du plötsligt sa "jag älskar dig". Jag var tvungen att sätta mig käpprakt upp, stirra på dig och skrika högt "vad fan sa du?!!!", men jag visste direkt att det var början på ett helt nytt kapitel i mitt liv. Och här är vi idag, 1,5 år har vi nu varit tillsammans. Du gör mig så lycklig och jag kan aldrig nog förklara hur mycket jag älskar dig för att du är du. För att du är min Patrik.

PS. Tack för finfrukosten du gjorde till mig i morse, du är oslagsbar.
 
FREDAGSMORGON
Fredag och oj vad skönt med helg (säger jag som är ledig hela veckan liksom), men ändå! Tog lång sovmorgon och har nu satt mig med mitt sommarschema, kalendern och en kopp te i sängen för att få ordning på allt och skriva in det i kalendern. Känns så bra, fick ett riktigt bra schema och kan knappt bärga mig nu! Ikväll ska vi ut till mamma och pappa på grillmiddag och det ska bli så mysigt då det var länge sen sist. Hoppas ni får en bra fredag!