JOHANNA UTTERBERG - may 2016

Johanna Utterberg

TRE NYHETER I WEBSHOPEN
Nya produkter i webshopen nu, dessa skönheter nedan finns tillgängliga för er mina kunder! Ostknivarna finns i två färger som ni ser och kostar 79 SEK/ST och den underbara skärbrädan i marmor/trä kostar 298 SEK. In på www.stylemood.se (adlink) för att hitta dessa och massa annat. Kram kompisar!
 
VILL BARA SÅ MYCKET MER
Produktbilder ja, det var det jag skulle hinna med förra veckan men pga förkylning och heldagar med jobb så hann jag noll och ingenting. Och ni ska veta vad det grämer mig, jag har så mycket idéer och vill lägga så otroligt mycket tid på bara StyleMood men varje vecka har jag tätt schema på annat ställe som ni säkert förstått! Lagom irriterad på bildbristen lyckades jag åtminstone knäppa ett antal i morse och jag ska se om jag lyckas få till några fler nu ikväll trots ljusbristen då solen inte ligger på mot våra fönster utan mot andra sidan. Har hunnit med några stressiga timmar på jobbet och att äta rester från gårdagens nachosmiddag också, så nu tänker jag ägna kvällen åt kameran, käka isglass för halsen är fortfarande rosslig och sen en massa roliga tv-program.
 
SPONSRAT INLÄGG: MEGAREA PÅ STYLEMOOD.SE
(Sponsrat inlägg)
 
Jag har pressat priserna ytterligare lite till på många av mina produkter i webshopen och det är riktiga fyndpriser mellan 20-300 SEK! MEGAREA kallas det! Nedanför ser ni några av artiklarna jag säljer, i inspirerande bilder med priserna för att ni lättare ska se vad det kostar. Mer info om varje produkt hittar ni på sajten stylemood.se och där går det bra att beställa med säker kortbetalning/faktura via KLARNA, allt för att ni kunder ska känna er trygga när ni handlar hos StyleMood på nätet. (Adlink)
 
Marmorhyllorna är slutsålda och det finns endast ett fåtal kvar av glasboxarna, de rektangulära skärbrädorna, runda marmorfaten och de små mönstrade skålarna som säljs i 3-pack. I nästa vecka kommer dock en ny produkt in i två olika färger och fler Esther Ljusstakar i kopparfärg, samt en ny typ av skärbräda i marmor! Längtar tills jag får visa upp de nya grejerna även om det bara är två stycken! Men lugn, mer kommer och jag filurar just nu på vad som blir de nästa produkterna att ta in i StyleMoods sortiment!