JOHANNA UTTERBERG - june 2013

Johanna Utterberg

EN STRANDDAG PÅ FÅRÖ
Idag har jag haft en riktig mysdag på Fårö med Mimmi. Snacka om kontrast sen sist vi sågs, då befann vi oss i ett myllrande och färgstarkt Singapore och idag satt vi helt plötsligt och roadtrippade till en ödelagd sandstrand. Samtidigt är det så jäkla häftigt, vi satt och pratade på om allt möjligt som hänt i världens olika ändar sen sist vi sågs. Solen sken i alla fall på oss, vi njöt av vår picknickkorg och mådde hur bra som helst. Det är vad jag kallar fridfullt ändå ut i fingerspetsarna och JAG ÄLSKAR FÅRÖ. Det kommer alltid vara en plats som jag kommer återvända till var jag än i övrigt befinner mig i världen, för det finns ingen annan plats som är så... fridfull, romantisk, vacker, lugn, enkel, glädjefylld eller relax-ande. Mhhhm, jag känner mig totalt avslappnad och påtankad med energi.
Ohlalala.
 PODCASTSMYS
Löning, reseinspirationsträff, jobb och nätshopping är vad jag har ägnat mig åt sen sist. Just nu ligger jag dock på golvet och lyssnar på Hannah&Amandas podcast och tar det lite lugnt, efter lunch väntar möte och därefter ett kvällspass på jobbet. Sen har jag både torsdag&fredag ledigt, så det ska bli skönt att få ladda upp innan Gotlands mest fartfyllda vecka drar igång, Almedalsveckan.GLAD MIDSOMMAR
Jag kämpar på, veckan har hitintills bjudit på bodypump-träning med mina favoriter, utbildning till frukostvärdinna, kickoff med jobbet, arbetstimmar och midsommarbrunch. Nu är jag på väg hem från ett kvällspass på jobbet, ska äta och maschera rakt i säng för innan sex imorgonbitti är det dags för min första arbetsdag i hotellfrukosten! Känner mig taggad som fasen, har mina mål att kämpa mot!
Puss