JOHANNA UTTERBERG - april 2013

Johanna Utterberg

MOTIVERANDE TRÄNING
Glad Valborg, hej våren eller vad man nu vill säga!? Jag har precis slutat jobba, så för min del blev det varken majbrasa eller umgänge ikväll, utan jag ska invänta bussen och fara hemåt.

Innan mitt jobbpass var jag på gymmet och köttade på som bara den. Ett benpass där jag fick mina muskler att äntligen nå 100kg-gränsen, hur härligt motiverande tror ni inte att det var?! Nöjd tjej, jag blir starkare och det är kul när träning ger resultat! Mina muskler är ännu lagom möra och har jag inte träningsvärk imorgon så är jag förvånad! Jäkligt kul att ha en kollega som kan peppa en så mycket och jag fick mycket inspiration idag till mina kommande gympass. HEJAHEJA! Puss

VI BOR ALLA UNDER SAMMA SOL
Ja, vad säger man? Och precis som alla andra dagar så flög även denna förbi då jag har spenderat den med två jobbpass och te-paus hos familjens fina vänner. Konstigt nog med mer energi nu än i morse.Känns bra att vara igång på riktigt igen, sommarsäsongen ligger för mina fötter och jag är bara så jäkla nöjd med ALLT. Det här är livet och jag gillar det på alla sätt och vis.

Hörreni, spana in mina shoppingfynd från London! Och jag fick plats med allt i en LITEN handbagage väska. Borde få pris för mitt ultimata sätt att packa. Känns i alla fall som om jag kan säga att jag har fyllt på garderoben inför sommaren! Imorgon ska jag packa upp allt, så en helrensning av garderoben står väl på min "attgöra-lista" i veckan.
PASTASALLAD PÅ JOHN CHRIS
Godkväll på er allihopa! Ursäkta för segt uppdaterande, men jag och Alexandra utnyttjade verkligen dagarna till att shoppa, åka dubbeldäckare, mysfika och se oss omkring! Haft en riktig toppen weekend och det var med nöd och näppe som jag lyckades packa ner allt jag handlat under dessa dagar. Jag stod för den mest korkade kommentaren under hela London-resan då jag sa "vi kanske ska ta en paus i shoppandet och åka och titta på Eiffeltornet?" och jag garvar ännu åt min felsägning. Vi har alltså haft det jäkligt roligt och i morse landade jag på svensk mark igen. Har idag hunnit möta upp min saknade vän Lina i Stockholm för en lunchdejt och livsuppdatering, sååå mysigt! Vi åt krämig och god pastasallad på restaurang John Chris på Drottninggatan, satt och pratade och gick i lite butiker. Om någon timme går båten mot Gotland och jag kan få gå och lägga mig i min sköna säng innan morgondagen kommer med dubbla arbetspass!
Puss