JOHANNA UTTERBERG - august 2013

Johanna Utterberg

JAG ÄR NY RESEBLOGGARE PÅ ESCAPE 360°
Jag såg att jag fanns med på Escape 360°'s förstasida nu efter att ha blivit ny resebloggare där! Superkul, så ni får gärna följa mig där också och som ni kanske förstår så är den bloggen till för just mina resetankar, planering, weekends, tips och smultronställen ute i världen!

Så om ni vill ta er en titt, klicka på länken: http://blogg.escape360.com/johanna/GRATTIS PÅ DIN DAG
Jag har en ledig torsdag och det är faktiskt inte vilken dag som helst, utan det är min fina lillebrors födelsedag! Att den där lilla killen precis har börjat gymnasiet och får köra bil är för mig ofattbart. Jag menar, han är ju snart ifatt mig!?

Det blir lite firande ikväll, så just nu sitter jag nöjd och glad med en kaffe och tar igen mig lite. Jag har bäddat rent, städat rummet, tränat lite lätt, duschat och målat naglarna i en vacker korallfärg. Ska ta tag i dukning och diskmaskinen strax så att allt är klart när det vankas tårta, gäster, presentöppning och härligheter.IGÅR VAR DET KRÄFTIS, IDAG ÄR DET GRILLNING
Ska jag uppdatera er lite till tycker ni? Jajemän, resa nummer 2 är bokad och betald och jag ska åka med ett härligt tjejgäng till INDIEN i vinter!! Ska bli så jäkla ballt, skönt, underbart, häftigt och roligt! Indien står ju som mitt drömresemål och att veta att jag ska dit gör att det bara pirrar i magen på mig. Kan knappt förstå det ännu.

Så nu, jobbajobbajobba. Har precis fått höstschemat i handen och det känns skönt att högsäsongen har lugnat ner sig och att vi på jobbet får gå in i ett annat arbetstempo. Det har varit en bra sommar och vi har varit ett jäkligt bra team!