JOHANNA UTTERBERG - december 2014

Johanna Utterberg

FRUKOSTBRICKA
Godmorgon solstrålar, eller snarare god dag! Jag och sambon sov länge idag, så vi är utvilade inför kvällen som ska tillbringas och firas hemma hos Josefine, David och Mio. Frukosten är intagen så nu ska jag börja packa det vi ska ha med oss eftersom vi stannar över natten och senare i eftermiddag beger vi oss iväg. Gott nytt år och ha en trevlig kväll allesammans!
 
 
GOTT NYTT ÅR
Vet verkligen vad årets nyårslöfte blir och det är att "2015 ska bli året som inte blir perfekt". Visst låter det knäppt men jag borde ha lovat mig själv just detta för flera år sen, då kanske jag hade kunnat sänka alla krav och inse att varken jag, du eller världen kan någonsin bli perfekt. Perfekt är ingenting att sträva efter, det är egentligen solklart som det låter men så lätt att glömma när man går i vardagen och tänker "om jag vore, gjorde, kunde, ville, hade med mera". Jag ska lägga av helt, året ska inte bli perfekt. Ingen blir lyckligare i strävan efter att allt ska vara perfekt, varken jag själv, min sambo, min omgivning eller samhället.
 
Så kom nu 2015, bjud på massa roligheter, lärdomar och kärlek åt folket. Jag är lycklig bara jag får vara jag, alltså inte mer än människa, samtidigt som jag får älska mina medmänniskor. Så det så. Hejdå 2014.
 
VARM CHOKLAD
Bjöd brorsan på varm choklad när vi kom in från promenaden ute i kylan. Lite caféinspirerad och julig, tror nog han tyckte att den var god. Till lunch käkade vi mozzarella&tomat-baguetter som jag snodde ihop och så har vi sett film, hängt i soffan och snackat skit.

Ikväll ska jag börja läsa lite Företagsekonomi 2 hade jag tänkte, eftersom jag varit och hämtat ut tre paket med läromedel och kurslitteratur idag. Lika bra att tjuvstarta för att ligga steget före. Hoppas också att min vackra sambo vill göra sin goda korvstroganoff till middag, är riktigt sugen på just det.