JOHANNA UTTERBERG - may 2010

Johanna Utterberg

mors dag

har haft en ganska hektisk dag på jobbet idag, blev mycket folk tillslut efter att knappt ha haft någon. många som bara var ute och åt med sin mamma/farmor/mormor/fru, så det var en rusning i någon timme där. men kul är det, roligare när det är folk och sen att det var ett stort gäng med herrar, som inte var dåliga på att beställa. och tyckte att jag klarade av det ganska bra för att vara tredje gången, så börjar man även få in grejen med hur man ska bära alla tallrikar och kassaapparatens applikationer, så framåt i utvecklingen går det iaf.

kom hem, bytte om och fixade mig i ordning för en middag med familjen på uppe verandan i solen, riktigt stekit hett och mysigt. grattis kära mamma på mors dag!

har tagit ledigt från skolan imorgon för att följa med mamma som hjälp till företagshandeln. så det lär bli ikea och stockholm för hela slanten. dock bara över dagen, men pengarna försvinner ju lika snabbt iaf. haha, hoppas även på nytt skrivbord för min egen del, menmen, vi får se. det blir iaf en dag med bara mami, för mig själv. :)
pusss!


dagens bild från när jag tog en liten paus på jobbet.

ni måste bara kolla

helt sjuka grejer, titta på det!

TRICKET

OMÖJLIGT SKIT

söndaaaa

ligger nyvaken i sängen. satte mig och såg några avsnitt vänner igår kväll när jag var klar med bloggdesignen, så låg och småfnittrade för mig själv. skönt vart det iaf! somnade dock strax innan ett och har sovit jättekonstigt i natt. har vaknat minst sju gånger av att jag trott att jag försovit mig till jobbet, fast att jag visste att jag ställt en väckarklocka vid halv tio. sen har jag drömt konstiga saker om golfbanan, och ja, min natt har varit mycket underlig. men har fått sova några timmar, och vaknade nu slutligen av att grannen sitter och snickrar på sitt tak. så ett evigt bankande är det som hörs här ja.

förresten, någon som vet något om de två döda männen i singelolyckan i vall igårkväll? en var född 62, men den andra har de inte idientifierat. jag är lite småorolig.

nu blir det lång och mysig frukost med familjen innan jag drar till jobbet!
puss så länge