JOHANNA UTTERBERG - september 2010

Johanna Utterberg

etisk personlig övertygelse?

att plugga religion går framåt, och jag hoppas att det sätter sig på huvudet. men att ta bilder på sig själv är ju så oerhört mycket roligare! det är nog min etisk personlig övertygelse, eller något åt det hållet. wiho, nu lite mer religion innan det blir matte c plugg.

mat är uppvärming inför plugg

JAG ÄR KLAR!
jag tror inte att jag känt dagens känsla och att saker bara uppenbart fungerar bättre än någonsin, på väldigt länge. fick ihop hela multimediauppgiften, som jag varit tvungen att göra om mer än en gång, äntligen. absolut inte helt själv, men med lite förklarande av en klasskompis har jag nu kunnat lämna in den och behöver inte tänka mer på den. däremot har jag mitt eget projektarbete i multimedia som jag ska lämna in om en vecka. men det ser ljust ut, det går framåt i rasande fart just nu, och tror faktiskt att jag inte har mycket kvar att göra på den.

blir pluggdag idag. prov imorgon, uppgifter som ska in och annat som ska vara klart. men det ser jag fram emot, har laddat upp med två knäckemackor och kaffe. så nu är jag laddad till max!
pussss


ABOOOO. bjuder på den, som allt annat.

webdesign är bättre än religion

åhhhh webdesign!
det är ruuuligt. som mycket annat här i livet också är. tror att jag banne mig har vaknat på helt rätt sida idag. positiviteten flödar liksom, och på något sätt känns saker bra. varifrån allt detta kommer, har jag ingen aning om, men så länge det händer bra saker, behöver jag inte höra eller veta om några anledningar faktiskt.

men nu börjar min lektion, så skall ta och sätta igång öronen så att jag kan höra vad jonte snackar om.
pusssss