JOHANNA UTTERBERG - january 2016

Johanna Utterberg

INFÖRSKAFFAT KAKTUSAR
Nyss hemkommen från ett kvällspass på jobbet, fick hoppa in även idag och jobba nämligen. Men lite söndagsjobb är aldrig fel och jag känner att jag måste hugga in på allt extra jag kan få nu under våren, så det är bara bra i slutändan. Fick åtminstone börja dagen med ännu en lugn och härlig morgon, samtidigt som jag lyckades få bort halva diskhögen och lite annat skräp som varit i vägen här hemma. Imorgon har jag dock en ledig måndag att vakna upp till med härliga ting inplanerat!
 
Tog mig äntligen i kragen och införskaffade kaktusar igår! Tycker att det är så fint och har velat ha flera stycken så länge nu och jag tycker det är ännu en bonus att de är i princip odödliga (eftersom allt annat grönt jag köper har jag ihjäl, haha). Kaktusarna lär täcka upp majoriten av mina bilder närmaste veckan, men ni får helt enkelt lov att stå ut!
 
 
TILL DUKNINGEN
Fotade lite produktbilder här om dagen och ni som följer @stylemood.se där såg säkert den här uppdukningen. På bilden visas bland annat mitt blåvita porslin, men också servettringarna som jag säljer i webshopen! Får inte nog av kombinaten guld, blått och vitt, det gör sig verkligen så vackert.
 
Än så länge pågår guldfyndarvecka (10% rabatt på allt guld och mässingfärgat) hos StyleMood, så in och fynda, servettringarna kostar just nu endast 26,10 SEK/ST. Erbjudandet avslutas söndagkväll 31/12, klockan 23:59. Vill tillägga att servettringarna är mer guldiga i verkligheten. 
 
 
VÅFFELFRUKOST
Jag hade en härlig fredag igår, jag hann fota lite nya bilder till företagets marknadsföring och njuta av god mat ute med Patrik och hans familj. Att dessutom gå och lägga sig tidigt en fredagskväll efter en ledig dag och sen vakna upp och känna att det "bara" är lördag idag är så skönt. Helger har ju en tendens att gå så fort annars. 
 
Det här skulle ju vara min första lediga helg sedan jul, men nejdå, istället hoppar jag in för en sjuk kollega mellan 13.30-21.15 och får lite extratimmar! Har åtminstone haft en härlig mysmorgon med min karl här hemma och ätit nygräddade våfflor till frukost, så jag är mer än laddad inför kvällspasset. Ha en go lördag!