JOHANNA UTTERBERG - august 2012

Johanna Utterberg

EN HÄLSNING FRÅN PARIS
Paris levererar både solsken och gudomlig mat!! Har myst omkring i kvarteret och suttit på en mysig restaurang där vi frossade i musslor tillsammans med en flaska rosé. Och som det matvrak jag är så kan det inte bli bättre. Det är varmt och härligt, vi ska bege oss ut på gatorna igen och bort till Notre Dame, för att få uppleva lite kultur. Alla smågator där restauranger trängs tillsammans med människor och gulliga affärer, gör Paris verkligen vackert. Puss 
ETT BÄTTRE KÖP
Det bästa köpet under 2012 om man bortser ifrån mina finfina sommarklackar är nog den här prylen. En mobilhållare. Jag vill alltid ha musik när jag är ute och promenerar eller springer, så just därför så är den perfekt. Varierad musik (har ingen speciell spellista, utan låter telefonen blanda vilt) gör även att jag kan variera mitt tempo när jag är ute och joggar. När till exempel Tim McIlraths stämma hörs i lurarna så blir det genast lite snabbare tempo, likt en intervall, medan låten därefter har ett annat tempo i sig så saktar jag av lite.

YOU ARE THE WORLD, THE WORLD IS YOURS
Städat av rummet lite lätt, dammsugit och hunnit med ett springpass i solskenet! Färdigpackad, redo, klar för resan och allt annat som man måste vara när man skall iväg på en weekend i Paris. Jag är färdigväxlad till och med! Baaah, både jag och mami är hysteriska över hur mysigt det skall bli. Kameran är tömd och batterierna laddade, ska försöka knäppa så mycket bilder som möjligt och verkligen leka turist nu när vi är borta. NJUTA, helt enkelt.
Puss
 

Money