JOHANNA UTTERBERG - march 2016

Johanna Utterberg

NJUTER AV FREDAGSKÄNSLAN PÅ EN TORSDAG
Det har varit en helvetes dag (eller egentligen hela veckan) på jobbet med en man kort och fullt av varor! Ni vet en sån där vecka då alla kollegor tycks ha drabbat av någon form av sjukdom och ingen extra kan ställa upp? En sån vecka har vi just nu och jag som egentligen skulle varit nästintill ledig denna vecka har nu gått till en ca 65-timmars vecka! Dra mig baklänges vad jag är mör redan nu och ännu är det fredag, lördag och söndag kvar! Dock hade jag storartade planer för denna lediga kväll (jobbat kväll sen i söndags, så känns rent av lyxigt att vara hemma redan efter fem och inte halv tio), nämligen att ta årets första glas rosévin! Ett måste när det är barmark, sol och vårkänslor i kroppen, så sagt och gjort, här sitter jag med ett glas Perfect Day och njuter medans maten puttras på spisen. Myser till det lite extra med finmiddag för mig och sambon bara för att jag har fredagskänsla idag och tycker att jag/vi är så värda det efter allt jobbande som vi haft senaste tiden! Njuter så in i bängen av livet just nu, trots att jag knappt vet vad jag heter eller vilken dag det är i min trötta hjärna.
 
 
STYLEMOOD I VITT OCH SILVER
Företagandet går framåt och det är himla roligt, just nu jobbar jag med vad jag ska bredda sortimentet med för fortsatt god utveckling. Tror jag har en god grundidé att jobba vidare på, men ska sätta mig ner med allt på fredag när jag äntligen är ledig igen. Imorgon jobbar jag heldagspass mellan 07.30-21.12, fick ta kvällen också på grund av sjuka kollegor, så jag ska bara hoppa i duschen och sedan rakt i sängen för att orka med morgondagen. Men det går nog bra ska ni se!
 
På bilden nedan ser ni några av mina produkter från webshopen, den vita marmorbrädan kostar 179 SEK, de små ljusstakarna i marmor kostar 129 SEK och lampsockeln blir din för 249 SEK. In på www.stylemood.se och kika vetja, det finns andra fina artiklar att klicka hem också!
 
 
MED PÅFYLLD ENERGI
Lite tidsbrist råder just nu, men har hunnit njuta av lite påskmiddagar borta hos både mina egna föräldrar och Patriks pappa ändå! Idag har jag dessutom jobbat ett kvällspass på några timmar och taggar nu om för en vecka med sex lite längre arbetsdagar, då jag fått några extrapass. Ska ändå försöka ta mig tid att fota lite produkter för StyleMood i veckan, samt på något sätt hinna med en tur ut till Västis för påfyllning av hemmalagret! Det gäller ju att försöka ligga i någon slags rytm med allting omkring sig ändå, även om det periodvis har en tendens att bli lite för mycket av allt. Men bit ihop och kom igen är min melodi och det är precis det som ska driva mig igenom kommande vecka. Jag känner mig ändå påfylld av energi efter både mystid med sambon, goda middagar och lyckade dagar på jobbet från denna påskvecka, så tror nog det ska gå bra och jag vill försöka vara så effektiv jag kan!