JOHANNA UTTERBERG - may 2014

Johanna Utterberg

DU ÄR SOM EN FJÄRIL, HELT UNDERBAR ATT SE PÅ MEN SVÅR ATT FÅNGA
Rubriken talar för sig och är citerad från min kärlek som sa det till mig idag. Han är en riktig charmör, den där mannen som jag lever tillsammans med. Idag firar vi faktiskt ett halvår tillsammans, så jag har fått en bukett rosor och blivit bjuden på god middag i stan. Det har varit de mest fantastiska sex månaderna i hela mitt liv.

Eftersom jag har varit ledig denna regnsjuka och gråa dag så har jag städat lägenheten och varit och fikat tillsammans med Alexandra. Mysigt att få sitta och bara prata, dricka kaffe och ha det härligt.

NÄR LIVET LER ÅT EN
Fan vad dagarna traskar på, jag hinner knappt med själv och jag blir faktiskt lite ledsen i ögat när jag tänker tanken på att hela maj redan har gått! Jobbat de tre senaste dagarna och nu har jag en ledig långhelg framför mig, så jag är happy! Dessutom har jag nätshoppat lite nytt till sommargarderoben så nu har jag flera paket att vänta på!Min man och jag har väldigt trevliga planer för helgen, vi har saker att fira och träffa familj/vänner. Mysigt är vad det kommer bli. Hoppas även att vädret ordnar upp sig så att man kan få några härliga timmar i solen.
INTE UTAN MENING
Hej måndag! En sån där jobbig dag då jag har haft för lite tålamod, gått och längtat efter makaroner&köttbullar till middag och svettats något enormt. Lite utslagen rent av och om blickar hade kunnat döda så hade jag haft ihjäl min klocka när den ringde vid halv sex denna ljuvliga morgon. Mitt humörkurva har haft en liten dipp hela dagen faktiskt, men så är det ibland och jag hör min farfars röst i huvudet "solen skiner inte varje dag".Men till bättre saker, det har varit en riktigt mysig helg. Blev utbjuden på middag av min fina kärlek i fredagskväll och vi hade en underbar middag på en uteservering vid hamnen. Lördagen spenderade vi med fika hos min mans mormor, biltvätt, slöhäng och därefter middag hos Patriks föräldrar. Igår drog vi ut till Västis för att fika hos farmor&farfar och sedan njuta av kvällssolen med ett glas vin på Hotell Stelor med mamsen&papsen. Så mysigt!