JOHANNA UTTERBERG - may 2013

Johanna Utterberg

EFFEKTIV ONSDAG
Steg upp vid sex när alarmet ringde och laddade upp inför en lång dag, med yoghurt-frukost. Tog mig sedan an en timmes träning på gymmet vid kvart i åtta, ett kort jobbpass och därefter har jag hunnit med en 10 kilometer lång flaxig powerwalk, ännu en dusch, fyllt i lönepapper, en runda på stan och nu är jag på gång inför dagens andra arbetspass. Kalla mig effektiv! Senare ikväll ska jag även på bio med vänner, så hela dagen går i högt tempo, från början till slut. Hoppas att ni också har en härlig (och aktiv) onsdag!
PussHOTELLMYSFRUKOST
Eftersom jag hade en ledig tisdag, det har varit morsdag och för att helt enkelt utnyttja läget såhär på försommaren, så bjöd jag mami på frukost på Hotell1 i stan. Riktigt supermysigt, vi satt ute på balkongen och njöt en lång stund. Därefter hann vi med ett jympapass på Friskis innan vi gick åt olika håll och jag passade på att kasta i mig lunch på jobbet bland mina kära kollegor. Mötte sedan upp fina Emmie för en kaffe på stan och hurtig power(boost)walk, vilket var helhärligt! Nu ska jag lägga huvudet mot kudden och snarka ikapp med mina dammråttor, så godnatt!
PussHAPPY MONDAY
Monday again! Idag har jag jobbat och hela jobbdagen kändes som ett enda långt och tungt träningpass i dagens kvava luft! Vid tre slutade jag och mötte upp mamma för ett jympapass på Friskis&Svettis. Nu är jag helt mör i kroppen och totalt färdig för sängen. Jag är ledig imorgon igen, men har som tur är massa bra planer att förgylla dagen med.