JOHANNA UTTERBERG - september 2014

Johanna Utterberg

10 MÅNADER MED MIN PATRIK
Idag har jag varit hans i hela 10 månader, tänk så fort tiden går när man har roligt! Det finns ingen underbarare än Patrik och ingen gör mig lyckligare, jag älskar honom för det. Vi är mitt uppe i reseplaneringen inför vår första gemensamma resa, det är inte alls lång tid kvar tills vi drar till Vietnam nu. Ikväll har vi haft hårt träningspass på gymmet och sedan mysmiddag med fisk och skaldjur därefter. Så mysigt.
 
 
EN SEGARE MÅNDAG
Seg dag. Jag har pluggat sen halv sju i morse, sittandes i sängen och sammanfattat mina kapitel i företagsekonomi så jag har skavsår efter pennan. Fått mycket gjort i alla fall och även gjort lite testprov på paddan. Spillde ut kaffe i sängen såklart så har fått byta lakan, när ska jag lära mig? Ikväll tog vi sommarens sista potatisar från farfars trädgårdsland och gjorde ugnsrostade rotfrukter tillsammans med pulled beef. Gott. Imorgon ser jag fram emot en mysig skaldjursmiddag tillsammans med min fina Patrik, det är ju trots allt vår dag så varför inte festa till den lite.
 
Lördagens goda middag.
 
HELGEN
Nä, jag har varit så offline som man bara kan vara nu när jag varit ute i Västis hos mina föräldrar med sambon. Vi hade sushikväll igår och idag har vi i stort sätt bara ätit eftersom vi hunnit med både fika hos farmor och farfar och 10-årskalas hos mina kusiner. Mysigt, avslappnande och härligt helgshäng tycker jag. Nu är vi hemma igen och har äntligen fått igång vår nya router, så med bra internet och mätt mage tänkte jag nu krypa ner i sängen och se TV. Vi hade den diskussion vid kalasmiddagen idag förresten, jag såg aldrig på TV innan jag flyttade hemifrån och nu är det en av mina favoritsysselsättningar att göra tillsammans med plugget om dagarna, jag har TVn igång jämt som sällskap. Helknasigt, jag vet!