JOHANNA UTTERBERG - march 2014

Johanna Utterberg

FINNS INGET JAG BEHÖVER SOM ÄR NÅGON ANNANSTANS
Är så inne på allt som är silvrigt nu. Och vitt såklart och det blir alltid en sån bra kombo. Som vita blommor till exempel, jag vill omges dem hela tiden, det finns ju inget fräschare! Var förbi en second-hand-shop förra veckan och köpte två silverfat som jag nu har ställt blockljus på och en liten glasburk med en kvist ifrån blombuketten som jag köpte tidigare idag (resten av blombuketten står i en stor vas på tvbänken).

Tog mig an en powerwalk som jag varvade med lite jogging förut, duschade och tog mig in till stan och gick i butiker, handlade nödvändiga saker och råkade även impulsköpa en klänning på H&M. Nåväl, nu ska jag fortsätta denna lördag i lite lugnare takt innan jag åker iväg på middag.
 
 
LER FRÅN ÖRA TILL ÖRA OCH SKRATTAR HÖGT
Gårkvällen var helkul, det är sällan jag skrattar så mycket som jag gör när min lillebror ska berätta galna historier från sitt 16,5-åriga liv! Vi käkade på pizzerian och åkte sedan hem till oss för att fika och fortsätta hänget. Denna lördagsmorgon vaknade jag upp vid kvart över sju, dukade upp frukost (yoghurt, kaffe, juice, kokta ägg, macka och pålägg) och väckte sedan Patrik. Nu har han dragit iväg till jobbet och jag sitter och funderar på vad jag ska göra av denna soliga dag. Tänkte nog ta en tur till stan, måste handla mat och dessutom fortsätta min jakt efter ett soffbord!
 
 
FRUKOST PÅ ETT SILVERFAT
Jag har jobbat de senaste dagarna och idag fick jag vakna upp till en ledig dag. Vid 05:20 var både jag och Patrik vakna och konstigt nog pigga, så jag har under morgonens timmar redan hunnit baka och njutit av frukost i sängen. Mysigt, det är alltid lika skönt och vakna upp pigg. Idag ska jag fortsätta fredagsmyset, planerna blev precis ändrade, men jag ska städa, tvätta, förbereda lunchen då min sambo kommer hem och ikväll kommer papsen&brorsan ut på pizza, fika och häng! Det blir en bra dag, mhhhm!!