JOHANNA UTTERBERG - november 2013

Johanna Utterberg

LUFTEN BOR I MINA STEG
Jag spenderade verkligen HELA torsdagen med att fika. Eller jag jobbade och lyckades, tack vare att vi höll på med julpyssel, hälla i mig 7-8 koppar kaffe. Därefter hann jag med ytterligare två trevliga fikapauser på stan med bra sällskap och en sushimiddag. Snacka om en riktig höjdardag! Finns inget bättre än att fördriva tiden med dem som ger en energi och som man har så förbannat kul med.

Idag då? Fredag igen, det går så snabbt nu. Om en vecka flyger jag härifrån mot varmare breddgrader och idag har jag min sista lediga dag innan resan. Ska alltså se till att slutföra packningen, så att allt bara är helt färdigt inför nästa fredag och så att jag kan njuta av den sista veckan hemma i lugn och ro.DÉJÀ VU
Fick precis värsta déjà vu som det så vackert heter, som om jag befunnit mig på det här stället i livet och sett allt det här gå förbi mig någon gång förut! Jag har varit just precis här en annan gång. Och det har jag ju faktiskt på något konstigt sätt.

Onsdag, redan? Spenderade min eftermiddag/kväll igår med en frisk långpromenad tillsammans med Josefine och därefter en middagsdejt på Amarillo med fint sällskap! Så trevligt, gott och mysigt en kall tisdagskväll som igår. 

Att starta varje dag med en brakfrukost på mitt kära jobb är det bästa jag vet. Och det ger mig den bästa av förutsättningar för en lyckad dag, jag får ju alltid en rejäl frukost som gör att jag orkar hålla igång hela dagen. Det behöv inte mycket, men vackert för ögat ska det vara och det blir det ju automatiskt med lite frukt, yoghurt, ljus, gott te och smörgåsar. Se bara på bilden nedan, tror ni inte att min onsdag kommer ROCKA efter det här eller?!

 
 
SÅ VI KAN VÅGA ROPA HALLELUJAH
Måndagskvällen offrade jag åt mitt stökiga rum, plockade upp shoppingkassarna, H&M-paketet som kom förra veckan och morrade lite åt min vissna orkidé. Tog dessutom upp min julstjärna på fot som ska stå på min hylla och pyntade med granris i en vacker vas. Jag befinner mig i en liten lyckobubbla.